Nije ni sjeo u bolid, a već je napravio skandal: Objavio video na kojem dira djevojku po grudima – Jabuka.tv

Nije ni sjeo u bolid, a već je napravio skandal: Objavio video na kojem dira djevojku po grudima

Mladi ruski vozač bolida Formule 1, 21-godišnji Nikita Mazepin se, blago rečeno, malo zanio.

Vozeći se s jednom djevojkom u nekom automobilu, istu je dirao po grudima i to snimao te objavio na svom Instagram-storyju. Jasno se vidi da je djevojka micala njegovu ruku, a pokazivala je i srednji prst u kameru.

Ipak, Mazepin je to objavio, a čim se snimka proširila društvenim mrežama, počele su stizati kritike navijača njegove momčadi Haas i prijatelja Formule 1. Odmah su se javili i iz te F1 momčadi i potpuno se ogradili od istupa svog (vjerojatno) budućeg vozača koji bi sljedeće sezone trebao biti timski kolega Micku Schumacheru.

Isprika njegove F1-momčadi Haas glasi:

Haas F1 ne opravdava ponašanje Nikite Mazepina u videu kojeg je recentno objavio na svojoj društvenoj mreži. Sam čin objave takvog videa potpuno nam je odvratan. Provodi se interna komunikacija unutar momčadi, nećemo više davati komentare na ovu temu.

Ispričao se i Mazepin:

Ispričavam se zbog svojih nedavnih postupaka, koji su bili neprimjereni. Neprimjereno je bilo i što su završili na društvenim mrežama. Žao mi je što sam osramotio Haas i shvatio sam da moram poštovati više standarde kao vozač Formule 1. Znam da sam iznevjerio sebe i mnoge druge ljude te obećavam da ću naučiti lekciju, rekao je.

Putem Instagrama se oglasila i djevojka iz videa koja tvrdi da je Mazepinova dugogodišnja prijateljica.

Vjerujemo jedno drugom i ovo je bio glup način na koji smo se šalili jedno s drugim. Ja sam objavila ovaj video na njegov story kao šalu. Mogu vam dati svoju riječ da je on jako dobra osoba i da nikada ne bi uradio ništa da mi naudi i da me ponizi, poručila je ona.

Inače, Nikitin otac je multimilijarder Dmitrij Mazepin koji je jedan od financijera momčadi Haasa.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.