Čović i Izetbegović na sastanku s Nelsonom i Sattlerom razgovarali o izmjenama Izbornog zakona

Lideri HDZ-a i SDA-a, Dragan Čović i Bakir Izetbegović sastali su se u srijedu s Ericom Nelsonom i Johannom Sattlerom, veleposlanicima Sjedinjenih Američkih Država i Europske unije.

Veleposlanstvo SAD-a u Sarajevu objavilo je na Twitteru da su razgovarali o izmjenama Izbornog zakona BiH, preporukama Ureda za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) OSCE-a i Grupe država za borbu protiv korupcije Vijeća Europe (GRECO) te implementaciji presuda Ustavnog suda BiH i Europskog suda za ljudska prava.

Nadamo se da će duh suradnje, koji je omogućio izbore u Mostaru 20. prosinca, voditi do ključnih reformi koje će jačati demokraciju, povjerenje građana u institucije i omogućiti napredak na putu euroatlantskih integracija BiH, objavilo je Veleposlanstvo SAD-a na Twitteru.

(www.jabuka.tv)


15 komentara

 • Pogledajte Alku na HTV HERCEG BOSNE i sve ce vam biti jasno. Kako su tada Turci ognjem i mačem osvajali hrvatski teritorij tako danas perfidno, podmuklo, naseljavanjem muslimana i poticanjem na iseljavanje katolika. U Puli traže džamiju ima ih oki 4000, našim budalasima uzimaju dio po dio, Europi uskopljenoj uzimaju sve, sve prodaju zbog kapitala, zbog novca,zbog izobilja ukojem uzivaju. Pogledajte narod Cetinske krajine sa cime su se obranili. Mi potomci njihovi, uskopljenici padamo jer mi svima dajemo pravodok krscane po Arapiji jos uvijekskracuju za glavu. Pogledajte zasto muslimani ne idu prema Turskoj. Sve je ovo dio turskog plana a nama mrena na ocima. Zasto žele Stolac, Neum, Dubrovnik, Istru, Zagreb. Oniimaju isti plan kao Turci a mi, imamo li mi ikakav plan ili se trvimo između sebe kakobi izgubiliMostar. Svatko tko unosi razdor pa i naovom portalu, između Hrvata neka bude proklet. Dosta nam je više orjunasa, laznog bratstva i jedinstva

  • Ti previse gledas televiziju. I sve da je to tako sta mislis da ce to europa trpiti? Doci ce red i na njih,a ti malo popusti s glupostima i ne vjeruj sve medijima.

 • Nepratim tu politiku ali imali mi iko bogati rec koju sad funkciju ovaj Covic vrsi. Staje on sad koji kurac ako nije predsjednik…

 • covic se udomio u domu naroda a ostalo drzi pod kontrolom soko uzima kirije al. kombinat doveo lazne zidove a u stvari hdz pod plastom njih pljacka imovinu.

 • Kada dođe dan da hrvati budu “stvarno” ravnopravni u BiH i budu glasali bez straha o preglasavanju:
  tada su ova dvojica,a sa njima i Komšić i Dodik “bivši” i svi njima slični.
  Tada će se glasati za ekonomiste, pravnike stručnjake bez straha bez nacionalnih naboja.
  Tada će hrvati,a i ostali narodi iz svojih redova birati NAJBOLJE, NAJPOŠTENIJE i tada država BiH može u europu sa tri zadovoljna naroda,naravno i sa ostalima.
  Do tada su ovi na vlasti.

 • Jedina borba ova dva lopova je da Bakir opet iduce 4 god bude bosnjacki clan presjednistva a Covic hrv clan predjednistva. I na tome se zavrsavaju svi bosnjacki i hrvatski interesi. Jer ih ta funkcija onda stiti od bilo kakvih sudskih progona. A koliko je Bakiru stalo do bosnjaka i Covicu do hrvata, macku o rep. Pa oni su ih i pokrali i unistili sa svojim poslusnicima iz svojih stranaka. Oni su gori i opasniji od Covid- 19….

 • Hrvatska po pitanju Izbornog zakona može mnogo, čak sve. Može staviti prigovor i veto na otvaranje pregovora BiH s EU. Ali, znajući kakvu izdajničkui podaničku politiku vodi ratni dwzerter Plenković, on će bh Hrvate prodati ne trepnuvši.

 • Bakir, svako malo “građanska”…a iz džamije ne izlazi….Dragan vazda u crkvi,a komunista u duši!!
  Kako sa tim varalicama naprijed? Kako?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.