Nije izašla iz kuće 3 godine, no uspjela je postati svjetski poznata

Jemma Pixie Hixon (21) pati od posljedica agorafobije, straha od otvorenog prostora. Danas se pod agorafobijom podrazumijeva skup strahova u svezi s javnim mjestima, otvorenim prostorom i mnoštvom ljudi te s pomišlju da na takvom mjestu nakon iznenadnog onesposobljenja ne bismo bili u stanju pobjeći ili potražiti pomoć, prenosi Dnevnik.hr.

No, Jemma je bez obzira na prepreke postala prava zvijezda, a zahvaljujući Youtube obožavaju je mnogi, točnije njih 12 milijuna!! Napravila je vlastiti glazbeni studio u svojoj sobi koju nije napustila posljednje tri godine, a trenutno živi u Worcestershireu u Velikoj Britaniji.

YouTube hit: Jemma recorded her vocals on her laptop computer. She is a household name in China and the Far East

Njezin prvi singl ‘Never let go’ službeno je izašao prošli tjedan, a Jemma je sama snimila vokale na laptopu. Poput prave zvijezde, ima i svoje obožavatelje na Facebooku s kojima redovito komunicira.
‘Nadam se da ću inspirirati i druge koji pate od istog straha. Ne treba se odricati svojih snova’, kaže Jemma, prenosi Daily Mail. Njezini strahovi su počeli prije šest godina, a sa 16 godina je napustila školu. Danas je jako poznata u Kini, a njezini videi su među najgledanijima, prenosi Dnevnik.hr.

[youtube id=”7KFG708edcI” width=”600″ height=”350″] [youtube id=”oB520BHXkhA” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.