Antonija Mišura najljepša sportašica OI u Londonu

Naravno da mi laska što me proglašavaju najljepšom, znam da će na našim utakmicama biti mnogo stranih fotoreportera, ali to mi ne smeta i ne ometa mi koncentraciju – rekla je lijepa Šibenčanka.

Na ispraćaju najveće skupine hrvatskih olimpijaca, uz standardne sportske junake (Balić, Primorac), u centru pažnje našla se i sportašica koja na takav publicitet nije navikla, piše Vecernji.hr

Fotoreporteri i novinari ustrčali su se oko košarkašice Antonije Mišure. Svi su htjeli slikati najljepšu sportašicu Olimpijskih igara u Londonu, prema najavi američkog portala Bleacher Report.

– Već je pomalo dosadno odgovarati na pitanja što kaže najljepša hrvatska sportašica? Radije bih da pričamo o tome kako smo izborile nastup na Igrama, što na njima očekujemo. Naravno da mi laska što me proglašavaju najljepšom, znam da će na našim utakmicama biti mnogo stranih fotoreportera, ali to mi ne smeta i ne ometa mi  koncentraciju – rekla je lijepa Šibenčanka.

Nije da se ne voli fotografirati. Kao prava profesionalka, odradila je nekoliko uspješnih fotosessiona. Možda joj je stigla ponuda iz Playboya ili Klika?

– Nije. Ali moj odgovor se zna. Ne bih se nikada slikala za takvu vrstu časopisa. Mogu mi ponuditi brda i doline, ali ništa do toga.

Jedina titula koja joj nedostaje jest Miss sporta.

– Istina, bila sam na castingu prije četiri godine, ali sam na kraju odustala. Sviđa mi se nova Miss sporta, odbojkašica je, zar ne? Budući da je plavuša, malo sliči na mene, ha-ha.

Neki su zgodno primijetili da je šteta što ne igra raspuštene kose.

– E, to se neće dogoditi. Dugačka kosa samo bi mi smetala u igri.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.