Nicolas Cage nemilice trošio pa ostao bez love: Evo na kakve je gluposti spiskao milijune

Bogatsvo Nicolasa Cagea je svojedobno bilo procijenjeno na 150 milijuna dolara, a danas je šest puta manje. Razlog je vjerojatno taj što je nemilice trošio novac i kupovao prilično čudne (i prilično skupe) stvari.

Puno love je potrošio kupujući nekretnine diljem svijeta, piše Daily Mail. Slavni glumac je u jednom trenu posjedovao čak 15 domova, između ostalog dvorce u Engleskoj i Njemačkoj, kao i imanje vrijedno 25 milijuna dolara u Kaliforniji.

Također je kupio otok na Bahamima i jednu od najukletijih kuća u Americi, koja se nalazi u New Orleansu.

Za svoje nekretnine trenutno poreznoj duguje 6,3 milijuna dolara.

Budući da je strastveni kolekcionar automobila svojevremeno je imao čak devet Rolls Royceova i Lamborghini vrijedan 450 tisuća dolara.

No ovi se troškovi još nekako daju objasniti. Ono što je zaista teško objašnjivo je potreba da kupi neke od sljedećih stvari.

Glumac posjeduje kolekciju smanjenih pigmejskih glava, lubanju dinosaura staru 70 milijuna godina i vrijednu 276 milijuna dolara, grobnicu u obliku piramide visoku gotovo tri metra u kojoj želi biti pokopan, a ne zaboravimo ni hobotnicu vrijednu 150 tisuća dolara koja mu navodno pomaže glumiti.

Također posjeduje zavidnu kolekciju stripova vrijednu 1,6 milijuna dolara u kojoj se nalazi i prvi strip o Supermanu koji je platio 150 tisuća dolara.

Za gubitak svog bogatstva okrivio je bivšeg partnera Samuela Levinea kojeg je i tužio zbog navodnih rizičnih investicija koje su završile velikim gubicima.

Levine je jednom prilikom izjavio da Cage “nekontrolirano troši” te da bi trebao zarađivati 30 milijuna dolara godišnje kako bi mogao održavati svoj životni stil, prenosi Index.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.