Nevjerojatna srpska provokacija u blizini hrvatskog kampa

Hrvatska nogometna reprezentacija uživa u miru i izolaciji privatnog posjeda u blizi Warke, farmi Sielanka, koja je pretvorena u ‘neosvojivu tvrđavu’. U njoj pod budnim okom nekoliko policijskih patrola svoj mir, ali i taktička rješenja traže Slaven Bilić i igrači.

Izolirani, ‘van ruke’ običnim ljudima, na privatnom posjedu, na kojem se nalazi i farma konja, hrvatski nogometaši se odmaraju, opuštaju te naravno pripremaju za svoje nogometne ispite.

Da biste došli do njih, morate proći i dvije policijske patrole, s time da uz cestu, ‘nevidljivo’ sjede i dva para policajaca u civilu. No, ni to nije sve, pred samim ulaskom u farmu stoje domaći redari, očito u ponudi domaćina kampa Sielanka. I kakao bi se svi ‘neželjeni gosti’ osjećali neugodno.

Međutim, očito ni toliko očiju nije bilo dovoljno da bi spriječili nevjerojatnu srpsku provokaciju. Naime, svega 50-tak metara od prve kontrolne točke, tik pet metara uz cestu, čavlima za drvo prikucana je bijela majica na kojoj je crnim flomasterom ispisano četiri ‘S’. Prema kvaliteti i jasnoči slova jasno je da je postavljena prije možda jedan dan, jer kiša koja je padala smočila bi majicu i barem malo isprala slova.

No, možda su i policajci za vrijeme izbivanja naše reprezenatcieje izvan kampa dobili ‘slobodno’ pa su se provokatori okuražili te zakucali majicu na stablo. U svakom slučaju, nadamo se kako će i policajci malo rigoroznije pregledavati teren uz cestu i tko im hoda po šumi u blizini kampa naše reprezentacije. Da barem zasluže dnevnicu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.