Netflix se od danas može gledati na hrvatskom jeziku | Jabuka.tv

Netflix se od danas može gledati na hrvatskom jeziku

Netflix od danas gledamo – na hrvatskom. Naime, globalni streaming gigant od četvrtka lansira lokaliziranu uslugu na hrvatskom jeziku.

Iako je sve više sadržaja, i serija i filmova, u posljednje vrijeme imalo hrvatski titl, od sada će korisnici Netflixa imati i hrvatsko sučelje.

Time se Hrvatska pridružuje skupini od 30-ak lokaliziranih usluga u svijetu dostupnih na Netflixu.

Sretni smo što nakon gotovo pet godina od pokretanja naše usluge na engleskom jeziku u Hrvatskoj možemo predstaviti i potpuno lokaliziranu uslugu koja obuhvaća tisuće sati omiljenih svjetskih filmova i serija, kao i naš originalni sadržaj, poručuju u službenom priopćenju s Netflixa i dodaju da nude novi način zabave te omogućavaju korisnicima trenutni pristup filmovima, serijama i emisijama na tabletima, pametnim telefonima, računalima i igraćim konzolama, osiguravajući im da uživaju u zabavi bilo kada i bilo gdje.

Uz filmove i serije, to su dokumentarci, nezavisni filmovi, stand up komedije i programi za djecu. Novi filmovi i originalni Netflixov sadržaj također su dostupni, a sve se epizode mogu pogledati odmah.

Da se nešto događa, bilo je jasno čim je nedavno lansirana treća sezona “Star Trek Discoveryja”, koja je, uz ostali sadržaj, na Netflix stigla i s hrvatskim titlom, kao i trenutno najveći hit, hvaljena serija “Damin gambit”.

Iz Netflixa podsjećaju i na svoje druge uspješnice, poput hit horor-serije “Stranger Things”, pa fantasy seriju “The Witcher” s Henryjem Cavillom, “Kuću od papira” (poznatiju kao “La casa de papel”) i postapokaliptični horor “Kućica za ptice” (“Birdbox”) sa Sandrom Bullock).

Uz lokalizaciju na hrvatski jezik, Netflix mnoge naslove nudi u ultra HD 4K rezoluciji i visokodinamičkom rasponu (HDR), kao i visokoj razlučivosti (HD) s Dolby Digital Plus 5.1 surround zvukom. Svaki korisnik na svojem računu može otvoriti do pet korisničkih računa, piše Jutarnji list.

Za korisnike mobilnih uređaja Netflix nudi kontrolu podatkovnog prometa kako bi im pomogao u boljoj kontroli potrošnje, a internetska stranica Fast.com omogućava korisnicima uvid u brzinu njihove internetske veze, bilo na mobilnoj ili širokopojasnoj mreži.

Korisnici koji su neprestano u pokretu mogu bez problema preuzeti veći dio kataloga i pogledati ga kasnije bez pristupa internetu, maksimalno iskoristivši nedostatak interneta ili vrijeme prilikom putovanja.

Centar za korisničku podršku dostupan je na linku.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj: