Neprepoznatljivo izdanje Jelene Rozge

Dok u studiju dovršava snimanje nove pjesme glazbenica Jelena Rozga uzela je kratki predah i snimila set fotografija kojima najavljuje svoj novi singl pod nazivom ‘NIRVANA’.

Pjesma “Nirvana“ donosi novi zvuk i prikazuje malo drugačiju Jelenu koja se na ovaj glazbeno-stilski okret upravo odlučila osluškujući želje svoje drage publike.

jelena_rozga_2

Riječ je o brzoj i dinamičnoj pjesmi čiji moderan aranžman donosi vruće plesne ritmove i energiju koja vas u trenu obuzme.

‘Nova pjesma za mene je uvijek  radost kojoj se svaki put iznova jako veselim. Moja publika zaslužuje najbolje i upravo zbog njih dajem cijelu sebe. Svojoj publici osim nove pjesme želim dati cijeli ‘paket“’jer pjesma se osim sluhom doživljava i vizualno – pokretom, koreografijom, stilom. Nekada treba i malo riskirati, ali uz publiku kao što je moja i koja je uvijek na mojoj strani spremna sam na nove izazove. Ovu pjesmu poklanjam mojoj dragoj publici koja je moj pokretač, moj oslonac i razlog zašto svaki dan pjevam ispunjenog srca’, izjavila je Jelena Rozga.

jelena_rozga_3

Premijera pjesme ‘Nirvana’ očekuje se kroz dvadeset dana kada će se za pjesmu snimati i video uradak.  I ova pjesma izasla je iz radionice bračnog para Huljić dok aranžman pjesme potpisuje producent Boris Đurdević. (Dnevnik.hr)

jelena_rozga_1

(www.jabuka.tv)

9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.