Neki će vas iznenaditi: Ovo je 10 najgledanijih originalnih Netflixovih filmova

Cijena spasa (Extraction, 2020.) najgledaniji je Netflixov originalni film, sudeći prema podacima streaming giganta koje je objavio Deadline.

Akcijski hit s Chrisom Hemsworthom u glavnoj ulozi najbolje je prošao kod publike, dok se zombi-film Zacka Syndera Army of the Dead probio u top 10 samo mjesec dana nakon što je postao dostupan za gledanje. Evo svih 10 najgledanijih originalnih filmova streaming-giganta.

1. Extraction – 99 milijuna

2. Bird Box – 89 milijuna

3. Spenser Confidential – 85 milijuna

4. 6 Underground – 83 milijuna

5. Murder Mystery – 83 milijuna

6. The Old Guard – 78 milijuna

7. Enola Holmes – 76 milijuna

8. Project Power – 75 milijuna

9./10. The Midnight Sky – 72 milijuna

9./10. Army of the Dead – 72 milijuna

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

  • gledao sam ovaj Extraction ali negdje do pola filma, film je jednostavno horror , film obiluje užasnim i brutalnim scenama ubijanja krvi razbijanja ubadanja na hektolitre krvi to je jednostavno svakom normalnom a pogotovo normalnom kršćanskom vjerniku film koji se nipošto ne bi trebao gledati, to je znači pakao u vidu filma, tolike scene brutalnog ubijanja evo šta reći i kako to okarakterizirati ? ali naravno hollywood koji je odavn u sotonističkim rukama i njihova ispostava netflix to fino upakira tako da evo idemo svi sjednite s malom djecom i ”uživajte” u ovom filmu da budem ironičan. Danas se više ne snimaju dobri filmovi, većina 99 posto svih hollywoodskih i američkih filmova ima nešto bolesno i izopačeno u sebi i to svak normalan vidi, ali lako je za nas starije koji ćemo prekinut i ugasit čim vidimo to na ekranu ali ŠTA JE S NAŠOM DICOM!!?? ko njih kontrolira šta sve gledaju, bilo na mobitelu bilo drugdje na tvu, laptopu, tabletu i slično? svi se mi zapitajmo za to.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.