Neizvjestan nastavak Premijer lige BiH

Čelnici Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i predstavnici klubova Premijer lige BiH razgovarali su na video konferenciji o mogućnosti nastavka natjecanja.

Na sastanku je zaključeno da se klubovi pismeno očituju na proslijeđeni upitnik iz Nogometnog saveza BiH, u kojem se traži odgovor na pitanja jesu li klubovi za nastavak natjecanja, koji format natjecanja preferiraju, jesu li sačinili prijedlog načina početka trenažnog procesa i priprema za utakmice u narednom razdoblju te da prezentiraju konkretan plan organizacije utakmica u posebnim okolnostima, način testiranja igrača i rokove do kada će ista biti izvršena.

Pored upitnika, iz administracije Nogometnog saveza BiH klubovima je dostavljen prijedlog Plana mjera i procedura Covid-19 za nastavak trenažnog procesa i odigravanja utakmica bez nazočnosti publike, a koji je Nogometnog saveza BiH prije dva tjedna dostavio mjerodavnim entitetskim ministarstvima na odobravanje.

Sve potrebne mjere poduzete su u pravcu izrade kvalitetne pripreme za nastavak natjecanja pod okriljem Nogometnog saveza BiH.

Nakon što klubovi dostave svoje odgovore, administracija će pripremiti sveobuhvatnu analizu trenutnog stanja u smislu mogućnosti organizacije natjecanja u narednom razdoblju te će istu dostaviti Izvršnom odboru Nogometnog saveza BiH na razmatranje.

Tek nakon što bude sagledana kompletna situacija, uzimajući u obzir da su još uvijek na snazi mjere nadležnih tijela u BiH po pitanju zabrane organizacije sportskih natjecanja, Izvršni odbor donijeti će svoju konačnu odluku, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Nogometni savez pomaže klubovima, Široki dao prijedlog za završetak Kupa

Prekida se 1. liga RS-a: Krupa se vraća u Premijer ligu

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Jbg. Svim klubovima koji imaju politiku iza sebe odgovara da se ne nastavi. Pogotovo Borcu koji sigurno pada ako se nastavi, prijatelji dodik i čova će rješiti da ostane kako je. A nama puno sreće da klub nastavi s radom bar na razini na kojoj trenutno je, jer para od europe nema, a službena politika HDZa nas želi u drugoj ligi da ostane jedan klub za sve hrvate .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.