Ne propustite posljednju priliku za prijave na NetWork 9 konferenciju

Svi oni koji su zainteresirani da sudjeluju na NetWork 9 konferenciji imaju priliku prijaviti se najkasnije do 20. ožujka 2019., a razlozi za dolazak su brojni.

Središnja tema ovogodišnjeg NetWorka je umjetna inteligencija, ali će se govoriti i o jednako aktualnim temama kao što su Internet of Things, digitalna transformacija, moderno radno okruženje, modernizacija poslovnih aplikacija, cloud infrastruktura, upotreba open source softvera, poboljšanje sigurnosti infrastrukture i radnog okruženja, napredna analitika i poslovna inteligencija, DevOps, multi-platformski razvoj itd.

Najvažniji pokretači poslovnih i tehnoloških promjena u BiH će se na NetWork 9 konferenciji okupiti na jednom mjestu.

Konferencija pruža izvanredne mogućnosti za networking sa sudionicima, uspostavljanje poslovnih kontakata, susret s poslodavcima i prilike za nove poslovne izazove.

Tijekom konferencije bit će održan i Business Day gdje će se prezentirati poslovna rješenja sponzora konferencije i podijeliti neke od uspješnih priča vezanih za implementaciju rješenja koja su doprinijela poslovnoj i digitalnoj transformaciji organizacija. Svakako su interesantne i radionice posvećene serverless arhitekturi i poboljšanju sigurnosti IT okruženja.

Konferencija će se održati u Hotelu “Grand” u Neumu, koji je ove godine otvorio novi Kongresni centar, mjesto svečanog otvaranja devete NetWork konferencije.

Zabava je neizostavni dio NetWorka.

Prve večeri će nazočne rasplesati ABBA Tribute Band s bezvremenskim hitovima. Ove godine će se za opuštanje i dobar provod pobrinuti i poznata Crvena Jabuka s Draženom Žerićem – Žerom koji će nastupiti drugu večer konferencije nakon predgrupe i pjevača Berina Buturovića.

Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji NetWork 9 iznosi 400 KM (+17% PDV), a prijave su otvorene do srijede 20. ožujka 2019. godine.

Kao i prethodnih godina, studentima su omogućene kotizacije u iznosu od svega 50 KM (+ 17% PDV). Sve informacije o NetWork 9 konferenciji koja se održava pod sloganom “Connecting the Dots” dostupne su na službenoj web stranici konferencije www.networkkonferencija.ba.

Novosti o konferenciji NetWork 9 dostupne su i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

*PR članak