Navijači seksualno uznemiravali novinarku tijekom javljanja uživo

Talijanska policija pokrenula je istragu nakon što je navijač poslije utakmice Empolija i Fiorentine (2:1) seksualno uznemiravao voditeljicu Gretu Beccagliu s “Toscana TV”.

Novinarka se uključila u program uživo neposredno nakon toskanskog derbija odigranog na stadionu Castellani, kada joj je neočekivano iza leđa prišao jedan od navijača i udario je po stražnjici.

Šokirana novinarka nije mogla vjerovati i “odbrusila” je neodgovornom navijaču, ali nakon toga prišao joj je i mlađi navijač, koji joj je nešto dobacio i potom je prema kameri pokazao srednji prst.

Sve to se događalo uživo i mnogi nisu mogli vjerovati što vide, ali novinarka je ostala pribrana i profesionalno je završila prilog.

Sve sam više razočarana onim što mi se dogodilo. Jedva sam spavala, ali jedno vam jamčim. Imam još veću želju da budem novinarka i spremna sam se vratiti na stadion, kazala je voditeljica.

Solidarnost i riječi podrške dolaze sa svih strana. Oglasili su se brojni novinari, kao i nogometaši koji su izrazili maksimalnu solidarnost, prenosi Klix.ba.

Čak mi je i kamerman, koji je bio sa mnom, rekao da nikada nije vidio ovakvo nešto u 40 godina rada. Sada sam u kontaktu s policijom jer želimo ići do kraja, poručila je Beccaglia.

(www.jabuka.tv)1 komentar

  • Tako joj i treba. To je i tražila. Izbacila utegnute guzice kuda masa navijača prolazi umjesto da je se pregrnula nekim ogrtačem da ne uznemiruje muški rod. I ja bi je dotakao da sam naišao tom ulicom. Imala je ona milion načina odakle se mogla javiti,ali ne htjela da bude u centru pažnje.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.