Navijači Sarajeva, nakon nereda u Širokom Brijegu, pušteni na slobodu uz prekršajne naloge

Sedam uhićenih navijača FK Sarajevo pušteni su na slobodu uz prekršajne naloge, nakon što su priznali krivnju za nerede u Širokom Brijegu.

Podsjetimo, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić ranije je rekao kako je više nepoznatih osoba oštetilo dva putnička automobila u noći sa subote na nedjelju u Širokom Brijegu gdje su narušavali javni red i mir, te napali više osoba nakon čega su se uputili u smjeru Mostara.

Interventna grupa PU Mostar ih je pronašla u Fejićevoj ulici u klubu navijača Red Army nakon čega su ih uhitili.

Josip Aničić tužitelj tužiteljstva ŽZH rekao je za Klix, kako su mladići iz Sarajeva priznali krivnju i kazali kako su spremni nadoknaditi štetu koju su izazvali u Širokom Brijegu, nakon čega su uz potpisane izjave dobili prekršajne naloge.

Mladići u dobi od 20. godina, novčane kazne će platiti u iznosima od po 700 konvertibilnih maraka.

Pripadnike Hordi zla policija je iz Širokog Brijega ispratila do mjesta Polog, gdje ih je preuzela policija HNŽ-a, kako bi ih proveli dalje prema Županiji Sarajevo.

U Širokom Brijegu navijači Sarajeva presreli i pretukli više osoba

Podsjetimo da su oni sinoć oko ponoći sudjelovali u incidentima u Širokom Brijegu, te su tijekom noći uhićeni u klubu navijača FK Velež – Red Army u Mostaru.

Inače, navijači su u Širokom Brijegu oštetili dva vozila te nanijeli tjelesne ozljede trojici mladića od koji je jedan zatražio liječničku pomoć, a prilikom uhićenja kod njih je pronađena veća količina suzavaca, hladnog oružja, između ostalog nož te više teleskopskih i drvenih palica.

(www.jabuka.tv)