Navijači Marseillea divljali pa projektilom pogodili igrača koji ih je došao umiriti – Jabuka.tv

Navijači Marseillea divljali pa projektilom pogodili igrača koji ih je došao umiriti

Utakmica 22. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille – Rennes, koja se trebala igrati u subotu u 21 sat, odgođena je zbog upada domaćih navijača u trening-kamp momčadi Olympiquea, a 25 osoba je uhićeno.

Prema izvješću RMC Sporta, oko 200 navijača je pokušalo provaliti u trening-centar Robert Louis Dreyfus, a pedesetak ih je u tome uspjelo.

Time su iskazali svoje nezadovoljstvo rezultatima momčadi u ovoj sezoni. Marseille je na sedmom mjestu u prvenstvu, s 14 bodova zaostatka za vodećim Lyonom.

Navijači su nekoliko sati prije početka dvoboja zapalili drvo na ulazu u trening-kamp Olympiquea, nekolicina je bacala baklje i petarde, sjedalice na domaćoj klupi na stadionu su ispisali porukama “Vi ste odvratni”, a transparentima su prozvali i klupskog predsjednika Jacques-Henrija Eyrauda, nazvavši ga prevarantom te od njega traže odlazak iz kluba.

Na kraju svega je najgore prošao Alvaro Gonzalez koji je izašao pred navijače i pokušao ih smiriti. Kad se vraćao u klub, pogođen je u leđa projektilom. Srećom, nije teže ozlijeđen i osjeća se dobro.

Navijači Marseillea napali trening-centar i zapalili ulaz

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.