Navijači beogradskog Rada i srpski radikali zapalili hrvatske zastave

Navijači beogradskog Rada zapalili su danas zastavu Hrvatske tijekom utakmice prvenstva Srbije protiv Hajduka iz Kule.
Navijači su zapalili zastavu zbog oslobađanja hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača u Haagu, prenio je B92.
Osim paljenja hrvatske zastave, navijači Rada istaknuli su i transparent “Spremte se spremte četnici”, prenosi Bljesak.info.

U Beogradu, ispred zgrade Predsjedništva Srbije – prosvjed. Srpska radikalna stranka zapalila je hrvatsku zastavu zbog oslobađajuće presude generalima Gotovini i Markaču.
Skandirali su Ovako će gorjeti i Hrvatska i pjevali Bit će mesa, bit će mesa, klat ćemo Hrvate.
Vijesti o oslobađajućim presudama hrvatskim generalima danas su preplavile naslovnice srbijanskih tiskovina koje redom izražavaju zgražanje nad odlukom Haškog suda.
“Srbija šokirana, Hrvatska slavi, Prognani i poniženi, Oluja iz Haga, Tribunal oslobodio zapovednike Oluje, Hrvatska u delirijumu, Oluja iz Haškog suda oduvala pravdu, Ovo je zločin”, naslovi su iz subotnjeg srbijanskog tiska.

15 komentara

 • Neka Srbi polude,ali mi smo pravedni !!
  Srbijo,poludi!!!!!!!!!!!!!!!!
  Šta bi dali da imate,jednog Antu ??
  Ali takovi se tamo ne rađaju!!!!!!!!!!!

 • šta uopće objavljujete šta rade ovi indijanci u srbiji???
  hvala bogu ovo nešto srba što ima u ŠB su normalni i žive u 21 stoljeću

 • To je dokaz, da njima nije zao koliko su Hrvata poginuli u domovinskom ratu. Da bi ja bio predsjednik Republike Hrvatske, smjesta bi ukinio kontakt s Beogradom dok sam ziv.

 • samo se četnici spremajte ovaj put možete samo još gore da prođete… 50 godina ste spremali vojsku a za 5 godina iz ničega stvorena vojska vas dobila, i na kraju to dokazala 16.11.2012, dan koji nikada također nećemo zaboraviti

  • ima ih možda 10 – 15 kuća, neznam točno, najviše ih ima na žvatiću prezivaju se savići i na kočerinu možda 2-3, kuće isto savići, porijeklom su iz hercegovine al nedje iz republike srpske, neznam ima li ijedno drugo još prezime, nisam imao priliku da upoznam nikog od njih, al očito su ljudi ok, dok ih niko nigdje ne spominje…

   • IMAŠ IH i u biogracima – sudari… ali to su naši srbi i ne damo ih nikome. za mene ti srbi imaju pravi na široki brijeg kao i svi mi.

 • hahaha nudera gamazi što se trza… uške kopiladi četniča, dobili ste po tamburi s kim ste se god zakačili zato smirite strasti da nebi opet ucviljeni ostali.

 • Ima Srba u Dobriču i to: Savić,Ležebur,Slavić…ima ih na Žovnici,Međinama;koliko znam to su prezimena Sudar,Maksumić ali taj je musliman već itd….
  Uglavnom su ok . ljudi!!

 • Sta cete vi Hrvati bez stranaca ste niko i nista kroz istoriju ste svakome tu svoju guzicu jeftnu podturili kad god su Srbi poceli bitke dobijati stranci su se upetljali tako su vam i kreirali bljesak i oluju naoruzali vas svojim uniformama i oruzjem i vi junacine i heroji koji su ubijali Srpske civile i gadjali avionima izbjeglice fukare jedne jadne Milosevic je bio smrad koji je rasfucko teritorije a imo je sansu dobru da naplati sav dug Hrvatma za sve sti su nam ucinili kroz istoriju naravno spasilo vas je to sto ste katolici pa je Vatikan imo ogroman uticaj i Njamacka u vasem spasu daleko vam kuca genocidasi bila od Srpske.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.