NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO BRAND MANAGER

G3 Studio d.o.o. Široki Brijeg objavljuje natječaj za radno mjesto Brand Manager. Natječaj je otvoren u periodu od 01.11. do 21. 11.2011.Molimo sve kandidiate da svoje CV i pratecu dokumentaciju dostave osobno ili putem pošte na adresu: G3 Studio d.o.o., Trnska cesta 9 , 88 220 Široki Brijeg.

  • Brand Manager moze postati osoba sa sveučilišnom diplomom VII stupnja iz područja ekonomije, smijer marketing, aktivnog znanja engeskog jezika spreman/na za timski rad i učenje, poduzetnog duha i motiviranosti za profesionalno usavršavanje .
  • Kandidat mora biti sposoban aktivno se sluziti kompletnim izborom komjutorskih programa Office kategorije: Excell, Power Point isl.
  • Mora imati vozačku dozvolu B kategorije i minimalno 1 godinu radnog iskustva na području marketinga.
  • Kandidat treba biti na raspolaganju za rad u uredu u Širokom Brijegu te spreman/na za povremena putovanja u skladu sa zahtjevima radnog mjesta.

Pozivamo sve mlade osobe koje smatraju da su profesionalno sposobne i motivirane da odgovore izazovu rada s jednim od najuspjesnijih brandova u BiH da se prijave na natječaj, dođu na razgovor u G3 Studio i iskoriste priliku da postanu član uspješnog tima!

(www.jabuka.tv)

8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.