Naredna četiri dana oblačno vrijeme s kišom – Jabuka.tv

Naredna četiri dana oblačno vrijeme s kišom

U Bosni i Hercegovini će u srijedu biti oblačno vrijeme s kišom.

Očekivana količina padalina na jugu i zapadu bit će od 20 do 50 litara po metru četvornom, a u ostalim područjima od dva do 10 litara po metru četvornom.

Tijekom dana postupan prestanak padalina. Vjetar će biti umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9, na jugu zemlje od 10 do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17, na jugu do 20 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u četvrtak bit će oblačno s kišom. Intenzivnije padaline očekuju se na jugu i zapadu zemlje. Očekivana količina padalina na jugu i zapadu od 20 do 50 litara po metru četvornom, a u ostalim područjima od 2 do 10 litara po metru četvornom. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 12, na jugu zemlje do 17, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17, na jugu do 20 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u petak bit će oblačno s kišom. Intenzivnije padaline očekuju se na jugu i zapadu zemlje. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 12, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu do 20 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u subotu bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne mjestimično može pasti i malo kiše, uglavnom u zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Nešto sunčanije očekuje se na jugu. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 19, na jugu do 21 stupanj, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.