Napio se za Novu godinu pa posvojio klokana, a sve je shvatio tek nakon dva mjeseca

Peyton Haag, 22, na Novu godinu popio je veliku količinu alkohola i odlučio je da je to idealno vrijeme da posvoji klokana, što ga je koštalo oko 9 KM na tjedan, to jest 36 KM mjesečno.

Za posvajanje je saznao tek 26. veljače kada je shvatio da mu se s računa skidaju novci.

Odlučio je istražiti gdje njegovi novci odlaze i pronašao se na stranici za posvajanje životinja, a pronašao je i bilješku u mobitelu koja ja glasila “leti do Popdy”, trebalo biti Poppy.

Nakon toga posložile su mu se kockice u glavi i shvatio je što je napravio. Ipak nije se iznenadio svojim ponašanjem pod utjecajem jer on inače jako voli klokane.

Peyton je jednu godinu proveo studirajući u Adelaideu u Australiji, prirodnom staništu klokana, gdje je za njih gradio i skloništa. Tako kada su se dogodili požari u Australiji, Peyton je bio veoma ganut i odlučio je nekako pomoći ugroženim klokanima.

Peyton je jednu godinu proveo studirajući u Adelaideu u Australiji, prirodnom staništu klokana, gdje je za njih gradio i skloništa

 

Za metro.co.uk rekao je: Svaki tjedna od 2. siječnja s računa mi se automatski skidalo pet dolara. To se sve događalo kada su mi se obnovile mnoge usluge, poput Netflixa i Amazona, pa nisam primjetio ništa čudno.

Prije nekoliko dana shvatio sam da se to događa na tjednoj bazi, a ne na mjesečnoj kako se inače obračunava za takve usluge. Malo sam istraživao i otkrio da su to donacije za udrugu za divlje životinje i okoliš, nastavio je Peyton.

Otkrio je da je njegova donacija namijenjena za ozlijeđenog klokana Poppyja, ali da udruga koristi novac u krive svrhe. Stoga je odlučio povući svoju donaciju, ali je odlučio svoje novce dati za dva nova klokana u drugoj udruzi.

Njegova priča, koju je podijelio na Twitteru, brzo je dobila preko dvjesto tisuća lajkova i komentara, ali Peyton je pažnju ljudi iskoristio za dobro te je stavio popis udruga i skloništa koja primaju donacije i rade dobra djela, prenosi Večernji.hr.

Na kraju je ispalo da nije najgora odluka koju je mogao donijeti pod utjecajem.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.