Najudobnija ženska obuća koja će osvojiti proljeće, a ovo su najljepši modeli

Ništa nas nije uvjerilo u brzinu prolaska vremena kao veliki povratak baletanki! Nakon kratke pauze, cipele koje smo svi obožavali proteklog desetljeća, ponovo se vraćaju i ljepše su nego ikada!

Brojne modne kuće predstavile su svoje modele ove udobne ženske obuće, a u novim kolekcijama brenda Deichmann pronašli smo neke od najljepših modela koji će preplaviti ulice ovog proljeća!

Povratak klasici

Crne baletanke prevladavaju u kolekcijama vodećih brendova obuće, pa je logično da će u sljedećoj sezoni biti najtraženiji izbor za brojne žene. Bezvremenski model baletanki od brušene kože s kontrastnim lakiranim vrhom vjerojatno su prva asocijacija na ovu obuću koju je popularizirala francuska modna kuća Chanel, a kvalitetnu inačicu po pristupačnoj cijeni pronašli smo u Deichmannu. Baletanke u crnoj boji naći ćete u klasičnim, ali i nešto neočekivanijim siluetama, dok će u velikom izboru svatko pronaći svoje savršene nove baletanke.

Crne baletanke su neprolazni klasik

Laskava silueta

Još uvijek postoje oni koji ne vjeruju u trend baletanki – prije svega zbog dojma da baletanke vizualno skraćuju  ženske noge, ne brinite siluetu ćete s lakoćom izdužiti odaberete li model u boji kože. Osim klasičnih baletanki sa zaobljenim vrhom, Deichmann je pripremio i modele sa špicom, koji će izdužiti izgled i podariti vašem stylingu dodatnu dozu ženstvenosti. U Deichmannu vas očekuje velik izbor nijansi, materijala i silueta baletanki u neutralnim i zemljanim tonovima koje ćete rado nositi uz proljetne suknje i haljine! 

Neutralni tonovu će se lako uklopiti s vašim stylingom

Boja je uvijek dobar izbor!

Ne morate uvijek igrati na sigurno – ako želite privući pogled i izbjeći monotoniju, posegnite za nekim od brojnih modela jarkih boja ili upečatljivih uzoraka. Nama je pogled posebno zapeo za baletankama špic vrha u leopard uzorku, i čini nam se da bi ove zabavne, ali maksimalno profinjene baletanke podjednako dobro izgledale u poslovnom, ali i ležernom izdanju. Osim uzorka, tu su brojni modeli u bojama koje će pronaći mjesto u svakom vašem outfitu. Deichmann je idealna destinacija za pronalazak baletanki u bojama proljeća!

Baletanke u boji su uvijek dobar izbor

Jeste li već pronašli model s kojim ćete proslaviti povratak baletanki na ulice naših gradova? Istražite ponudu i odaberite svoj idealan par baletanki kojima ćete zakoračiti u proljeće! https://www.deichmann.com/BA/hr/shop/welcome.html 

*Sponzorirani članak