Najtrofejniji plesni klub u Hercegovini snimio spot povodom Dana planeta Zemlje

Plesni studio B-Dance, povodom Dana planeta Zemlje, s posebnim zadovoljstvom predstavlja svoj novi edukativni projekt ”Čuvajmo našu Zemlju planetu”.

Projekt je nastao sa željom da se kod djece i mladih ojača svijest prema očuvanju okoliša jer moramo biti svjesni činjenice da su zdravlje ljudi i zdravlje našeg plaeta neraskidivo povezani. Da bi zaštitili svoje zdravlje moramo se ekološki odnositi prema našoj Zemlji.

Tim povodom nastala je edukativna pjesma i video spot ”Čuvajmo našu Zemlju planetu” čije stihove i glazbu potpisuje predsjednica studija B-Dance i glazbenica Željka Zovko dok je aranžman djelo Zorana Milovića. Pjesmu su otpjevale članice vokalno plesne skupine B-Stars koje su također dio ovog uspješnog plesnog kolektiva.

Video produkcija povjerena je Borisu Zovki, inače treneru plesnog studija B-Dance, koji je sav materijal snimio i montirao u jednu veselu i rasplesanu priču koreografija trenerice Kristine Glavine. Kadrovi video spota snimani su u parkovima Goranci i Zrinjevac, Blagaju i Ljubuškom, a akteri video spota su pjevači i plesači plesnog studija B-Dance.

Osim edukativne pjesme i video spota, s djecom će se raditi i radionice na temu ”Čuvajmo našu Zemlju planetu”, ali će se i provesti akcija čišćenja potrebitih površina u gradu Mostaru.

Ovim putem pozivamo svu djecu i odrasle koji žele da i buduće generacije uživaju u plavozelenoj ljepoti drage nam i jedine Zemlje da nam se priključe. Pjevajte i plešite uz pjesmu ”Čuvajmo našu Zemlju planetu”, pokupite smeće i bacite u odgovarajući spremnik.

Inače, plesni studio B-Dance već 14. godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini te je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine, a svi koji žele mogu nam se pridružiti i s nama pjevati i plesati, priopćeno je iz Plesnog studija B-Dance.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.