Najočekivaniji film godine Hobbit u Mostaru od četvrtka

Na programu Cinestara Mostar od četvrtka 13. prosinca dominirati će Hobbit.

Novi film Petera Jacksona Hobbit: Neočekivano putovanje prikazivat će se u čak osam termina i u tri verzije. Naime, Cinestar je odlučio jedan od najiščekivanijih filmova godine prikazivati u dvije 3D verzije i u standardnoj varijanti.

Podsjetimo, Peter Jackson je ovaj film snimio u novoj tehnici u 48 slika u sekundi, a Mostarci će moći birati hoće li gledati tu “high frame rate” verziju koja dosad nije viđena na velikom platnu ili u “normalnoj” varijanti s 24 frameova po sekundi.

Hobbit u HFR emitirati će se u eXtreme dvorani u terminima od 13.20, 17.00 i 20.35, a u standardnoj 3D verziji od 12 sati, 16.10 i 19.45. Oni koji ne žele gledati Hobbit u 3D tehnologiji moći će izabrati jedan od samo dva termina (11 sati, 21.10), a pošto ovaj spektakl traje skoro tri sata u svim prikazivanjima bit će pauza od 15 minuta.

Hobbit će dominirati programom Cinestara, pa je od novih filmova na programu samo sinkronizirani finski crtić Niko – Božićna priča (The flight before Christmass).

Cinestar je za ljubitelje baleta pripremio dva spektakla, Orašar i Don Quixote, oba uživo, a prvi u terminu od 20.15, a Don Quixote od 19.30.

(jabuka.tv)

1 komentar

  • Meni je film odličan. Zašto opće trkeljat o tome kako je trebalo biti ili što nije i sl. Ovo je jedan od boljih filmova ove god. Scene su mi fantastične i mogu reči da sam se uhvatio nekoliko puta kako se vrpoljim na stolcu gledajući film i proživljavajući scene. To i nije lako postići kod gledatelja koji su naučeni na svakojake efekte. 3D je fantastično odrađen, gluma odlična, kamera izuzetno dinamična ali fokusirana u svakoj sceni.
    jednostavno užitak.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.