Najinteligentnije dijete u Europi: Sa 9 godina studira na 3 prestižna sveučilišta

Skoro svaki dan možemo negdje vidjeti, čuti ili pročitati kako je neko ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, kako je netko oborio neki rekord, kako je netko postao preko noći poznat, i za koga se čulo i pročulo.

Svjedoci smo da su ljudi kroz godine smišljali razne stvari, “talente” i talente kako bi svijet čuo za njih i kako bi bili upisani među one najbolje.

Međutim, isto tako skoro svaki dan čujemo, pročitamo ili vidimo za neko dijete, koje je svojim nevjerojatnim talentom zadivilo svijet. Bilo to pjevanje, ples ili nešto drugo, uvijek ostanemo fascinirani.

Momčić o kojem se danas priča je bukvalno rečeno – novi Albert Einstein.

Njegov um je jednostavno genijalan

9-godišnji Laurent Simons iz Nizozemske je službeno je najinteligentnije dijete u Europi, a možda čak i u svijetu. Izmjeren mu je maksimalni mogući kvocijent inteligencije od 145, što je prosto nevjerojatno za njegove godine.

Ekipa emisije “Provjereno” hrvatske tv kuće “Nova TV” otišla je u Amsterdam kako bi upoznali ovog fascinantnog dječaka – čije će ime svijet zasigurno još dugo pamtiti. Možda neki budući nobelovac, vrlo vjerojatno.

O onome što on sprema za svoju budućnost, nikome još ništa ne govori. Kaže, svijet to ne bi još jednostavno razumio, smijali bi mu se svi.

Kao što bi mu se zapravo svi smijali da im je tek tako rekao kako će s 9 godina upisati, ne jedan, ne dva, nego tri fakulteta istovremeno. A upravo je to on i učinio.

Ne samo da studira na tri zaista poznata i prestižna sveučilišta, nego ga je čak autor jedne znanstvene knjige zamolio da mu ponovno napiše prvo poglavlje iste.

Pogledajte video prilog o fascinatnom mladom Laurentu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.