Najčešće muške laži i što one zapravo znače

Treba biti pošten pa reći kako nije svaka laž jednaka te da postoje i „dobri” razlozi za laganje, poput onoga da vas ne povrijedi, ali na kraju dana, laganje je ipak laganje.

Možemo pokušati diplomatski pristupiti ovome, biti prepuni odličnih isprika i objašnjenja zašto je tomu tako ili se možemo praviti da nas ne smeta, ali ništa od toga neće promijeniti nepobitnu činjenicu – svi muškarci lažu, a neki to rade i vrlo često.

U redu, treba biti pošten pa reći kako nije svaka laž jednaka te da postoje i oni „dobri” razlozi za laganje, poput onoga da vas ne povrijedi, ali na kraju dana, laganje je ipak laganje.

Najgore od svega, mi smo žene programirane da često povjerujemo muškim pričama, na koje redovito padaju i najbolje među nama.

Donosimo vam popis najčešćih laži koje muškarci prodaju svojim partnericama i što one zapravo znače.

Nazvat ću te = Možda ću te nazvati

Velika će većina muškaraca uvijek reći ovako nešto ženama s kojima izlazi, bez obzira na to smatra li vas potencijalnom ženom svog života ili jedva čeka da spoj završi i da vas više nikada ne vidi niti čuje. Ipak, većina frajera ne želi povrijediti vaše osjećaje, posebice ukoliko ste bili dragi (pa makar se i niste „kliknuli”) na spoju. Naš savjet? Nemojte čekati njegov poziv i nastavite živjeti svoj život. Ako vam je suđeno, nazvat će. Ako nije, život ide dalje.

Nije mi namjera spavati s tobom, samo želim da ležimo skupa i grlimo se = Učinit ću što god treba ako će mi to povećati šanse da spavam s tobom

Generalizacija ili ne, većini je muškaraca kratkoročni, srednjoročni ili dugoročni cilj da vas prije ili poslije odvedu u krevet. Kad imamo to na umu, ne čudi činjenica da će učiniti sve što mu je na raspolaganju kako bi ispunio svoj cilj. Budite oprezni, ovakvi će muškarci iskoristiti situaciju na prvi znak vaše slabosti.

Bolja si od svih žena s kojima sam dosad bio = Bilo je okej

Muškarci potpuno drukčije doživljavaju seks od nas žena, stoga ne očekujte da vas nakon vođenja ljubavi zaspe ushićenjem i pozitivnim dojmovima. Ukoliko vam i uputi nekakvu sličnu rečenicu, to je uglavnom zbog toga što vas želi odobrovoljiti da pristanete na još jednu „rundu”.

Volim te = Napaljuješ me

Govori vam da vas voli nakon svega tjedan dana poznanstva? Ne, to ne znači da su muškarci odjednom postali osjećajni ili romatične dušice, već samo jednu stvar – iznimno vas rado želi vidjeti u krevetu s njim. Emocionalna povezanost koja iz toga može nastati neće mu smetati, ali to mu nije primarni cilj.

Nisam oženjen = Nisam vjeran svojoj supruzi

Bračna je nevjera primarni razlog zbog kojeg muškarci lažu ženama. Osim ukoliko nisu tek nekoliko mjeseci u braku, malo koji oženjeni muškarac barem ne mašta o ljubavnici koja će začiniti njegov zamrli seksualni život. Takvi muškarci mogu biti doista zahvalni ljubavnici, ali ukoliko niste spremni na potencijalnu dramu, klonite se takvih situacija.

Nisi ti kriva, ja sam = Ti si kriva, ali ne smijem to reći

Upitate li bilo kojeg muškarca, gotovo će vam svi reći da im je jedna od najgorih situacija ženin plač i dizanje drame u trenutku prekida veze. Muškarac može bez problema prekinuti vezu i otići popiti pivo kao da se ništa nije dogodilo, istovremeno se čudeći nama ženama koje ostanemo pogođene takvim razvojem situacije. Zbog svega toga, većina njih pokušat će što je više moguće ublažiti sam prekid, među ostalim i preuzimanjem sve krivnje (što će kasnije, kad više niste u njihovoj blizini, vrlo rado i žestoko opovrgnuti).

Tvoji su mi roditelji super = Nisam lud za time, ali sad kad sam s tobom, a ti voliš svoje roditelje, i ja se jednostavno moram naviknuti na njih

Svaki iskusan frajer reći će vam kako je ponekad možda važnije svidjeti se djevojčinim roditeljima nego samoj djevojci ukoliko želite osigurati čvrstu budućnost veze, pa makar taj dobar odnos bio samo gluma. Vaši mu roditelji mogu biti odlični saveznici u „borbi” protiv vas. Budite oprezni i nemojte dopustiti da u nekoj važnoj raspravi braneći svoj stav ostanete sami.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.