Najbolji početak Nove godine: Janica Kostelić rodila sina

Janica Kostelić (36), najuspješnija hrvatska skijašica do danas, 1. siječnja 2019. dobila je najbolji mogući poklon za početak Nove godine – postala je majka.

Naime, proslavljena skijašica rodila je sina u Petrovoj bolnici u Zagrebu carskim rezom prije svega sat vremena, doznaje Story od izvora bliskih obitelji.

Najbolja skijašica svijeta u povijesti skijanja i danas državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport iznimno se veseli novom životnom poglavlju.

Osjećala se odlično pa je i dalje nesmetano obavljala svoju dužnost gotovo do samog kraja trudnoće.

Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru, kratko je nedavno rekla Janica.

Ona se i dalje drži odluke da privatan život ne želi dijeliti s javnosti pa će svu svoju sreću zadržati isključivo u krugu obitelji i prijatelja.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.