NAJAVLJUJEMO: Film 'U zemlji krvi i meda' u kinu Borak – Široki Brijeg

U četvrtak (1. ožujka) i petak (2. ožujka) u kinu Borak u Širokom Brijegu s početkom u 20h bit će prikazan film redateljice Angeline Jolie ”U zemlji krvi i meda”.

Jolie, jedna od najljepših žena Hollywooda, potpisala je i scenarij za film In the Land of Blood and Honey, u čijem je središtu ljubavna priča između srpskog vojnika Danijela, kojeg glumi Goran Kostić, i ratne zarobljenice, Bošnjakinje Ajle koju glumi Zana Marjanović. Njih dvoje su prije početka agresije na Bosnu i Hercegovinu bili u ljubavnoj vezi, a nakon što započne krvavi sukob, oni se nađu na suprotnim stranama.

– Otac i sin, sestre, majka i dijete, prijatelji. Film govori o tome šta se događa u tim različitim odnosima kada živite u ratu, čak i ako su u pitanju snažne i veze pune ljubavi – rekla je Angelina o svom redateljskom prvijencu.

Film ”U zemlji krvi i meda” polučio je izniman uspjeh u prvom tjednu prikazivanja u BiH. Film je pogledalo 25.374 gledatelja sa zaradom od 141.901 KM.

U Hrvatskoj je u pet dana prikazivanja film pogledalo 12.819 gledatelja, a zaradio je 379.470 kuna.

No, u susjednoj Srbiji brojke su za početak porazno niske, na premijeri filma pojavilo se samo 12 gledatelja, a srbijanski mediji izvještavaju kako je nekoliko njih projekciju napustilo prije kraja.

[youtube id=”EPfq0J3FhVU” width=”600″ height=”350″]

Cijena ulaznice: 5 KM

FACEBOOK EVENT

(www.jabuka.tv)

19 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.