Najavljena četvrta Konverzija: U pretprodaji prodano 100 ulaznica

Četvrta po redu digital maketing konferencija Konverzija održat će se 25. i 26. travnja u Banjoj Luci, kada će otvoriti svoja vrata znanja iz digitalnog marketinga i dati prostor 20 dokazanih stručnjaka da nesebično podijele praktično znanje s čak 500 sudionika.

Svake godine smo nadmašili očekivanja sudionika, ali i sopstvene ciljeve. Ove godine ćemo još jednom pokušati podići razinu kvaliteta samog događaja, ali i zabave koju donosi, vodeći primarno računa o tome da Konverzija ostane izuzetno korisna i da sudionici slušaju interesantna predavanja čije sadržaje mogu odmah implementirati u praksi, rekao je Nemanja Krecelj, jedan od organizatora.

Interes za Konverziju je ogroman, tako da je u pretprodaji već prodano 100 ulaznica, iako još nisu poznata imena svih predavača, o kojima organizatori posebno vode računa – nije dopuštena samopromocija, bilo koji oblik arogantnosti, niti puko teoretiziranje u predavanjima. Bez pretjerivanja se može tvrditi da je čast biti odabran kao govornik na Konverziji, jer predstavlja svojevrsnu potvrdu stečenog znanja, ali i sposobnosti da se to znanje prenese na druge.

Nevjerojatno je da već nakon četiri godine imamo tako lojalan community, da u tolikom broju kupuju ulaznice za konferenciju bez da smo objavili sva imena predavača. To smo namjerno uradili, da zaista vidimo pravo stanje, da se ne umislimo i ne uspavamo. Reakcija nas je šokirala, jer nismo očekivali toliku vjernost i ljubav. Konverzija tim će dati sve od sebe da ne iznevjeri to povjerenje i da nadmaši postavljena očekivanja, rekao je Nedim Šabić, jedan od organizatora.

Ukoliko želite biti dio ovog festivala znanja i aktivnog i zabavnog umrežavanja s kolegama iz digitalnog marketinga s cijelog Balkana, ulaznice možete pronaći na web stranici i trenutno uštedjeti velikih 25%.

Ove godine VIP sudionici imaju mogućnost iskoristiti jedan na jedan konzultacije s predavačem po izboru, ukoliko ne žele samo porazgovarati, već i dobiti konkretno rješnje. Inače, odlika predavača na Konverziji jeste to da nisu izolirani i jako su pristupačni, te vole izlaziti u susret, što je zaista neobična pojava.

Sigurni smo da će Konverzija opet oduševiti sve prisutne iz industrije i da će donijeti pozitivne poslovne rezultate – jer to je ono što se na kraju broji, poručili su organizatori.

Jabuka.tv donosi savjete stručnjaka za digitalni marketing s ovogodišnje Konverzije

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.