Grand cirkus na ledu stiže u Mostar: Ukrajinski umjetnici na granici mogućeg – Jabuka.tv

Grand cirkus na ledu stiže u Mostar: Ukrajinski umjetnici na granici mogućeg

Nakon nastupa pred više od 200 milijuna gledalatelja u više od 50 zemalja svijeta, čuveni  Međunarodni cirkus na ledu, u okviru  europske turneje gostuje, 5. prosinca 2019. u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosači, s početkom u 20 sati.

Grand cirkus na ledu priređuje spektakle na ledu, čiji umjetnici izvode cirkuske točke na granici mogućeg, modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti, svakom posjetitelju provocira maštu i budi emocije.

Predstava u Mostaru se održava u sklopu njihove nove europske turneje pod nazivom “Black & White”.

Preko 40 umjetnika klizanja ukrajinskog Grand cirkusa, moćnim kostima, dinamičnim i vrtoglavim cirkuskim točaka na ledu uz posebne svjetlosne i zvučne efekte, u potpunosti opravdavaju epitet “spektakla”,  očaravajući publiku širom svijeta.

“Grand” cirkus na ledu je 1989.godine osnovala renomirana cirkuska obitelj Saveliev, a 2002.godine je dobio specijalnu nagradu UNICEF-a za razvoj cirkuske umjetnosti.

Ulaznice po cijenama od 10 i 15 KM mogu se kupiti od 27. studenog, na blagajni Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača, svaki radni dan, od 13 do 20 sati.

Informacije na telefon: 063/940-584.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.