Najava otvaranja centra za edukaciju u Širokom Brijegu

U utorak 5. lipnja 2012. u Hrvatskom kulturnom domu na Trgu Gojka Šuška svečano će se otvoriti Centar za edukaciju.

Centar za edukaciju je projekt koji Općina Široki Brijeg realizira u sklopu II. faze GAP projekta. Početak svečanosti otvaranja Centra za edukaciju je u 10 sati. Otvaranjem Centra za edukaciju omogućit će se općinskim djelatnicima, ali i građanima dodatna edukacija (informatička i strani jezici) i osposobljavanje kroz razne vidove obuka.

Centar za edukaciju je jedan od pet projekata materijalne i tehničke pomoći i obuke GAP-a, a čija je ukupna vrijednost cca 100.000 KM.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

  • LIjepo ste to napravili, istjerali udruge napolje, promijenili im brave i sada od toga pravite veliki događaj. Jako demokratično, nema što!

  • Nitko nije istjeran. Svi idalje mogu koristiti prostor. Ovo je privremeno rješenje. Centar će biti gdje je do sada bila televizija.

  • Općina krši zakon o mladima i ne provodi ga. Mladi nemaju adekvatne prostore za djelovanje i za rad. Izbačeni su na ulicu iz navedenog prostora što je njima znak da su nepoželjni. I Mreža udruga Široki Brijeg koja djeluje u Dogani je nepoželjna. Prostor tamo je jako dobar ali Općina ne žele pomoći da im barem bude lakše djelovati jer još imaju infrastrukturnih problema u navedenom prostoru. A svi znaju što se tamo kulturnih događanja desilo i to samo u posljednje vrijeme i koliko entuzijamzma imaji oni koji tamo rade. Ali su razočarani pomoći Općine. Najbolje bi bilo da općini krivično prijavimo nadležnim službama št ćemo navjerojatnije i uraditi pa neka se oni pozabave tom problematikom, jer ne provode zakon o mladima koji su dužni provoditi.

  • Samo izmišljate budalaštine da bi ste se mogli provodit. Radite konačno nešto korisno. Što ne podjelite taj novac po školama pa da djeca korite za zaista nešto korisno, šta će vama obuka službenicima ako se dosad niste naučili koristit računalom i ne znate srani jezik onda vam i ne treba.

  • Dobri su ti GAPovi projekti, ali gdje su rezultati npr onih od prije. DAJTE NEŠTO URADITE KORISNO ZA OVAJ GRAD I GRAĐANE, NE SAMO POJEDINCE. Probudite se……….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.