NAJAVA: “Otirač – uan men šou” u Grudama

Grudska udruga mladih(GRUM) poziva Vas na predstavu “Otirač – uan men šou”, Ive Krešića, koja će biti igrana u četvrtak, 29.12. u 20:00 sati, u kino dvorani u Grudama. Diplomska predstava Ive Krešića iz Mostara, rasprodana je više od deset puta u Mostaru, a odigrana je u cijeloj BiH.

Kultura kao i kulturni sadržaji nedostaju nam kroz cijelu godinu, a ovo je prilika da se zabavite i uživate u monodrami ovog osebujnog mostarskog glumca, stihoklepca i srednjoškolskog pjevača.

Ulaz iznosi simboličnih 5 KM.

Na naše pitanje što poručuje publici u Grudama, Ivo nam je izjavio: ”Volim sve što vole mladi. Skupljam sličice i značke, pa ako ima netko da se mijenjamo neka ponese.”

O predstavi:

Licemjerje, bahatost, glupost, nemoral, tupost, bankarske kredite, farmaceutsku industriju, vjerske rituale, političare, činovnike, sve koji nam kroje kapu, Ivo Krešić maestralno na komičan izvrće ruglu, ostavljajući publiku bez daha. Premda se radi o monodrami s elementima komedije, riječ je jako ozbiljnoj predstavi s koje se odlazi kući s osmjehom na licu i grčem u želucu. Toliko dinamike i poleta danas se rijetko na kazališnim daskama viđa.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.