Održan Božićni koncert u Posušju

U Posušju je 21. prosinca održan božićni koncert na kojem je nastupilo više od dvjesto izvođača. Program je bio osmišljen tako da se uistinu moglo čuti ona najljepše što mogu dati najmlađi, pa do onih najstarijih izvođača…

Program u kripti, gdje se natiskalo oko 1.500 posjetitelja, vodio je predsjednik Frame Mario Jukić. Program su glazbenim i scenskim nastupom započeli članovi Maloga župnoga zbora. Potom su uzdahe, pa i suze radosnice, izmamili članovi Škole s posebnim potrebama. Nakon toga su se redali razni izvođači, klape, zborovi, solisti: Veliki župni zbor „Fra Grga Martić, Klapa „Zvizdan“ iz Posušja, Klapa „Neviste“ iz Imotskoga, „Golubići mira“ iz Međugorja, Zbor i Band Frame, Vokalni sastav BelCanto, Željka Grubišić, Ivana Pekas i Iva-Karla Crnogorac. Nastupom je oduševio i mladi guslar iz Graca (Lipovica) Hrvoje Grubišić. U dramskim ulomcima sudjelovali su: Ružica Jukić, Mate Landeka, Kristina Pišković i Iva Jurišić.

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

Zborovima i sastavima su ravnali: s. Marina Ivanković, s. Irena Azinović, Dragan Ivanković, Vanja Domazet, Marin Jurišić i Marija Polić. Za orguljama i klavirom bile su: Matea Pišković i Matea Koštro. Nakon koncerta uz pjesmu položeno je Dijete Isusu u vanjske jaslice kod stare crkve. U ime organizatora koncerta fra Mario Knezović je zahvalio svima na suradnji, a župnik fra Milan Lončar je uputio božićnu čestitku!

Tehničko vodstvo oko koncerta činili su: Ante Martić, Mate Stipić, Ivan Madurić i Ante Begić!
Napomena: Snimak zvučni ćemo uskoro objaviti nakon obrade!
TV prilog ćemo također u skraćenoj verziji objaviti uskoro!

(www.frama-posusje.com)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.