NAGRADNA IGRA: Karlovačko i Hercegovina Live Vas vode na koncert!

Tradicionalna glazbena platforma Karlovačkog piva djelovat će i u 2011. godini. Karlovačko live ove godine spojit će popularnu pjevačicu Jelenu Rozgu i legendarnog rock glazbenika Momčila Bajagića Bajagu. Ovo dvoje glazbenika zajedničkim snagama osigurat će savršenu prigodu za uživanje u lijepim trenucima s prijateljima uz Karlovačko pivo.

Deveta Karlovačko live turneja putovat će kroz devet gradova u Hrvatskoj, te u Širokom Brijegu. Sve počinje 27. studenoga u Splitu, nastavlja se 2. prosinca u Širokom Brijegu, zatim u Zadru, Varaždinu, Osijeku, Zagrebu, Rijeci, Bjelovaru, Karlovcu, te završava koncertom u Puli 28. prosinca.

Hercegovina Live, projekt udruge UPIT koji prati razna događanja u Hercegovini sa internet live prijenosima i Karlovačko Vas vode na koncert Rozge i Bajage koji će se održati 2. prosinca u Širokom Brijegu. Sve što trebate je “lajkati” HercegovinaLive stranicu na Facebooku i podijeliti sa svojim prijateljima vijest o nagradnoj igri koja će biti objavljena na zidu. Dobitnike 10 ulaznica i 20 CD-ova objavljujemo u srijedu 30.11.

Vidimo se na koncertu uz Karlovačko! 🙂

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • kad dolazi boban rajović ove one nitko se ne buni protiv toga ,a kad dolazi pravi roker na balkanu ti isti koji slušaju ove cajke nađu nešto govoriti protiv bajage…

  • nije mjesto Bajagi nigdje kod Hrvata.
    uostalom zar nije više dosta tih pjesmuljaka iz srbije? što nas to više zanima?Mi moramo imati svoj Hrvatski ponos slušati pravu glazbu a ne srpski otpad
    a ti OPO pobuni se radi svih cajkuša , hajde više mladi pokažite zrelost i bojkot svih mjesta za izlaske gdje vam puštaju jeftine cajke.
    i recimo miroslav Ilić u flamingu?? a može vam dida bit .
    budite složni i glasni u traženju kvalitenijeg glazbenog ugođaja , jer vi to zaslužujete !

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.