Nadalov stric pokopao Federera: “Neće više osvojiti niti jedan Grand Slam”

Nakon što je Roger Federer izgubio u polufinalu ATP finala u Londonu od Alexandera Zvereva, oglasili su se neki iz svijeta tenisa koji smatraju da legendarni Švicarac više ne može igrati na najvišem nivou i da je vrijeme za mirovinu.

Tako javio i Toni Nadal, stric i bivši trener najboljeg tenisača Španjolske Rafaela Nadala. Federe ima rekordnih 20 Grand Slam naslova, a Nadal stariji da će na toj brojci i ostati.

Nisam siguran u to što sve možemo očekivati u 2019. godini, ali čini se kako teško Federer može podignuti još jedan trofej na grand slamu, između ostalog je u svojoj kolumni za El Pais napisao Toni Nadal.

Nadal vjeruje kako je Federeru ipak sve teže igrati u tri dobivena seta.

Ne vjerujem da će Federer osvojiti još jedan Grand Slam turnir. Ne govorim to zbog njegovog znanja ili igre već zbog činjenice da je sve teže igrati u pet setova. Međutim moram priznati da sam to već jednom rekao, ali me Švicarac demantirao, istaknuo je Toni Nadal, koji smatra da ćemo i sljedeće godine gledati nastavak velikog rivalstva između Rafaela Nadala i Novaka Đokovića, prenosi Index.hr.

Imao sam neko vrijeme dvojbe hoće li mlađi igrači uspjeti pronaći rješenje za Federera na travi, Đokovića na betonu i Rafaela na zemlji. Dugo sam imao osjećaj kako će se prije dogoditi njihov pad nego što će ih netko preskočiti, ali nakon ATP Finalsa sam se zamislio. Sljedeće godine očekujem potpuni Rafaelov oporavak i nove epizode rivalstva s Đokovićem, ali i definitivan iskorak nove generacije.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.