Načelnik Općine Široki Brijeg primio dobitnike stipendija

Općinski načelnik Miro Kraljević, pomoćnik načelnika Dalibor Markić i predsjednik Općinskog vijeća Vinko Topić priredili su prijam za dobitnike stipendija za akademsku 2012./2013., a koje svake godine dodjeljuje Općina Široki Brijeg.

Načelnik Kraljević je potpisao Ugovor s dobitnicima stipendija. Ove godine stipendija je dodijeljena za 23 redovita studenata. Ukupni iznos stipendije po studentu je 1.000,00 KM. S ovih 23 stipendija, i iz ranijih godina 36 stipendije studenata koji su redovito upisali tekuću akademsku godinu, Općina Široki Brijeg ove akademske godine stipendira ukupno 59 studenata. Popis studenata koji su dobili stipendije: Marko Galić, Anita Rezić, Josipa Mabić, Mate Skoko, Jure Naletilić, Vlatko Ljubić, Šimun Naletilić, Marija Sesar, Filipa Galić, Andrej Marušić, Ivona Sopta, Alen Brekalo, Jelena Skoko, Martina Kožul, Marija Šaravanja, Kristina Marušić, Monika Čolak, Iva Čolak, Miro Kvesić, Marijana Čerkez, Tomislav Pavković, Marija Banožić i Marija Šakota.

stipendije_2013_1

(www.jabuka.tv)

32 komentara

 • Kako nisu dobili stipendiju oni koji imaju sve desetke i najbolji djaci na fakultetu ista komisija ih odbila bitno je da su čolaci

 • NAMJEŠTALJKA,JA NEZNAM ZAŠTO NA ONI ZA NEKE TOTALNO NELOGIČNE FAKULTETE DAJU STIPENDIJU , ILI ZAŠTO NE DAJU SVAGDJE PO 1 ILI NEKI OPĆI NATJEČAJ BUDE GDJE SE GLEDA PROSIJEK SVIH OCIJENA A NE ZA GITARU STIPENDIJA GDJE IDE SAMO 1 STUDENT BEZ OBZIRA NA OCIJENE .KATASTROFA NEGO AKO IMAŠ VEZU UPADAŠ ,JADDDD

 • To je majka od stipendiste jer sutudent nije mogao doći, a ti da si toliko pametan kao što ti me kaže mogao si skontati barem toliko.

 • Ja bih barem prvo provjerio pa tek onda pisao komentare, a tvoj je čista LAŽ. Reci nam svima da znamo ime tog tvog uspješnog studenta koji ima 10 ili 5, gdje to se prijavio i koje godine , a nije dobio stipendiju. Ja cu mu je osobno dati bez općine.

 • ej sta pricate sta vam je sve su to vrijedni studenti i studentice koji su naporno ucili i kojima trebaaaa ta stipendija…..a vi klosari seljacki placite jer nemate pojma najviseee i nista ne ucite!!!!!

 • Zar je moguće, gospodine Kraljeviću da studenti medicinskog fakultete ne mogu dobiti stipendiju
  Svi ćemo jednog dana biti bolesni pa i Vi.
  Ništa nisam ružno rekla, samo razmislite, jer ćete jednog dana biti, možda na mom odjelu
  …studentica medicinskog fakulteta

 • Tko kaže da nema medicine i ove godine su stipendiju dobile dvije studentice medicine, tvoje kolegice koje ti poznaješ. A to što ti nisi dobila znaš razloge ( socijalni status i prosjek ocjena ) nemoraš lagati. I da znaš volio bih da se nenađem na tvom odjelu, nedaj bože ako mi zatreba već kod nekog drugog, toliko.

 • Ajmo malo HDZ blatiti,to odavno nismo.Hahaha,HDZ je zaslužan za informatičku pismenost Širokog to i morate priznati,da ne objavljuju vijesti o njima na koga biste vi žugali?

 • Šta hoćeš da kažeš da ovi studenti što su dobili stipendije nisu zaslužili ih, već si ti trebala dobiti, toliko o tvojoj ljudskosti i humanosti, a medicinu studiraš, ako je uopće studiraš.

 • poznajem osobno sve dobitnike stipendija i smatram da su ih zasluženo dobili,samo me kod načelnika smeta što ove godine je izostavio da nagradi jednog od najboljih studenata u zadnje vrijeme koji je uz to dobio i rektorovu nagradu,mediji ni riječi nisu napisali o tom studentu i nagradi koju je dobio

 • štela ili ne( i usput budi receno, poznavajuc neke od dobitnika gotovo sigurno bi rekla da VEĆINSKI nije štela),vrijeme je bilo da i široki dodijeli koju stipendijicu kad vidim samo kako se u bosni iste( a moguce i znatnoo vrijednije) dijele na sve strane imajuc pritom u vidu ulogu širokog pri punjenju državne blagajne.toliko.

 • ruku na srce ali mi je dosta ovog Kraljevića,pa pogledajte grad,kolica mi se rasklapala od makadama,nema parkinga a još k tome nas uvjerava da će sve biti gotovo do 8 mj.ma kome sučeš?? Hoćet ti plaćat penale??Jok!!Narod je već počeo plaćati,što krajnicama,što amortizerima i da ne nabrajam.

 • za anonimo,
  Pa jado jadni, zavidni, upravo taj Galić je osvojio prije par godina prvo mjesto na natjecanju u Rijeci gdje su se takmičili učenici iz više država..Filipa je isto odlična ,osobno znam, jer mi je s djecom išla u školu..heej i,to matematika je u pitanju..a ti..nauči pisati .I PRESTANI BITI SVAKOM LONCU POKLOPAC..

 • Isuse moj, pa nece dat stipendiju ekonomiji il pravu, ima ih milijun 🙂 Dat ce onom zanimanju sto izumire i sto nece niko da studira. Tako i triba!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.