Na zahtjev Nove TV, od danas prestanak reemitiranja programa u BiH

Na zahtjev Nove TV, Regulatorna agencija za komunikacije (RAK) je 29. listopada 2013. godine donijela odluku kojom se zabranjuje distribucija programa ove medijske kuće u svim programskim paketima kablovskih i telekom operatera u BiH.

HOME.TV je dužan postupati u skladu s odlukama RAK-a te će od danas, 8. studenog 2013. prestati reemitirati programski sadržaj Nove TV.

U sljedećem razdoblju poduzet ćemo sve potrebne radnje kako bi Nova TV ponovno bila uvrštena u programski bogatu ponudu HOME.TV-a, priopćeno je iz HT Eroneta.

(www.jabuka.tv)

 

11 komentara

 • i bolje da je ukinu,svakako nema na njoj sta pogledati,u udarnom terminu im je glavna Feriha i ferihići,subota uvecer kad je termin za neki film oni stavljaju one lude Japance i njihove ninja ratnike..jedino sto je valjalo na Nova tv je emisija Provjereno,ostalo bzv,tako da se draga upravo iz našeg Eroneta ne trebate truditi jer im je gledanost i onako mala..
  0  0
 • trudite se vi iz eroneta da malo poboljšate internet! plaćam pišljiva 4 mbps-a, iako ni njih ne dobijem! čim dođe drugi operater, potpisujem!!!!!!!!!!!!!
  0  0
 • Mi i dalje ćeno gledati koji god hoćemo naš hrvatski program a gasit ćemo Ferihe,Sulajmane…a i ostale koje ne znam imena glupih serija,drugo je tu..
  0  0
 • isto mi je ili gledala novu tv ili federalnu, više se Bula nagledam na hrvatskim programima nego na bosanskim. A nova TV je u zadnju godinu dana najgori program, predosadna je i stvarno se nema šta pogledati, umjesto da puste neki film, oni puste one babetine vračare sa ezo tv.Sotonska televizija, dosadna i ne zanimljiva.
  0  0
 • ako ista treba ukinit to je RTL!! a sta se tice ostali hrvatskih programa na HTVu jednom godisnje stave da valja film, stalno neke emisije o politici, pa o poljoprivredi, pa politicke emisije.. Nova Tv je bar znala stavit nekad neki film dobar.. i opet je malo zanimljivija od HTVa
  0  0
 • ne zna šta je u zadnje vrijeme sa HTVom, potpuno se pretvorio u politički program ili poljoprivredni ili religijski. Brate mili baš su predosadni, Nova aje bar ponekad stavi kakav film, ali HTV kao da uređuje 70ogodišnjak
  0  0

Komentiraj: