Na vjenčanje godine u Beograd stiže i Milan Bandić?

U Beogradu je sve spremno za današnje vjenčanje Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, za koje se govori da će biti društveni događaj godine u Srbiji, ali i šire. Posinak Lepe Brene i pjevačica koja je rođena i odrasla u Hrvatskoj upoznali su se 2015. godine, a trogodišnju vezu danas će okruniti brakom, čija će svečanost stajati čak 400 tisuća eura.

Na vjenčanje pristižu gosti iz cijelog svijeta, a među njima bi, kako neslužbeno doznaje Blic, trebao biti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Naime, Bandić će se u Beogradu sastati s gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem te beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom i srpskim patrijarhom Irinejem. U hrvatskom veleposlanstvu prisustvovat će prijamu koji priprema veleposlanik Gordan Bakota, a po svemu sudeći, večeras će biti i na vjenčanju godine.

Mladenci nadgledaju radove u dvorani, a njihovi roditelji ispunili su im sve želje. Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje 70 tisuća eura, a tu je uključen veliki zeleni vrt, dijamantna dekoracija koja visi s vrha dvorane, veliki lusteri, poseban oltar i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor, kazao je.

Na svadbi će biti 900 ljudi, od kojih 400 dolazi iz cijelog svijeta. Samo za njihov smještaj mladenci će izdvojiti 150 tisuća eura. Svadbena torta bit će na nekoliko katova, u nježnim tonovima. Budući mladenci za odjevne kombinacije izdvojili su 60 tisuća eura, dok će za glazbu dati 50 tisuća eura. Iako su glazbenici htjeli pjevati bez honorara, mladenci su odlučni u tome da im plate, kaže izvor za Blic.

(www.jabuka.tv) 


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.