Osvoji SHARP 4K UHD TV za nogometnu euforiju godine!

Najuzbudljivije razdoblje 2018. godine službeno je počelo! Doživite novu dimenziju najvećega nogometnoga spektakla – Svjetskog prvenstva! Ovoga puta Mepas Mall i HT Eronet su za vas osigurali nagradni natječaj koji će obradovati sve ljubitelje nogometa i tehnologije!

Zaigrajte već danas i uz 40” SHARP 4K UHD TV uživajte u Svjetskom nogometnom prvenstvu baš kao da ste na stadionu u Rusiji!

Svi zaljubljenici najvažnije sporedne stvari na svijetu će posebno uživati u gledanju finala Svjetskoga nogometnog prvenstva 2018. uz jedinstveni SHARP 4K UHD TV i uz odličnu kvalitetu slike i zvuka strastveno navijati za omiljeni tim!

Ne čekajte ni trenutka i u periodu od 15. lipnja do 10. srpnja sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite SHARP 4K UHD TV koji će vas osvojiti na prvi pogled. Ostvarite kupovinu u iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji u Mepas Mallu i upišite osobne podatke i broj računa u aplikaciji koja vas čeka ovdje!

Sve što trebate je malo sreće da bi najbolji doživljaj virtualne stvarnosti obradovao baš vas!

Posjetite Mepas Mall i okušajte svoju sreću jer možda baš vas čeka SHARP 4K UHD TV. Doživite dašak Rusije i nogometne euforije u svom domu!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu