Na području ŽZH postavljen 31 stacionirani radar

Prema najnovijim informacijama, u posljednjih nekoliko dana na području Županije Zapadnohercegovačke, u sve tri općine te gradu Širokom Brijegu, postavljen je čak 31 stacionirani radar, odnosno radarska kućišta koja još nisu u funkciji.

Prema pisanju Večernjeg lista, najviše ih je Posušju – 12, slijedi Ljubuški s osam, Široki Brijeg šest, a najmanje ih je postavljeno u Grudama – pet.

U Posušju su po dva radarska kućišta postavljena u Zagrebačkoj ulici te u Ulici Ante Starčevića dok je po jedno postavljeno u Dalmatinskoj ulici te u naseljima Vranić, Rakitno, Čitluk, Bage, Vinjani i Vir.

Na području Ljubuškog novi radari čekaju vas u naseljima Studenci, Donji Radišići, Vitina, Klobuk, Cerno, Hardomilje i Grab te u središtu općine u Ulici Stjepana Radića.

Već ranije smo pisali da je šest stacioniranih radara postavljeno na području Širokog Brijega i to na magistralnim cestama M6.1 Široki Brijeg – Mostar u mjestu Knešpolje, na M6.1 Široki Brijeg – Posušje u naselju Trn točnije na Trnskoj cesti, na M6.1 Široki Brijeg – Posušje u mjestu Kočerin kod škole, na M6.1 Široki Brijeg – Grude u mjestu Privalj kod škole, na regionalnoj cesti R 801 Široki Brijeg – Tromeđa u mjestu Mokro, također kod škole te na regionalnoj cesti R 801 Široki Brijeg – Tromeđa u mjestu Buhovo.

Kada je riječ o općini Grude, radari se nalaze u mjestu Zagomila, u naselju Prispa u Ružićima te u Ulici dr. Franje Tuđmana, Ulici Gojka Šuška i Ulici Republike Hrvatske.

”Nakon puštanja u funkciju radarskih kućišta, o broju i točnim lokacijama, javnost ćemo blagovremeno obavijestiti putem medija,” objavili su iz MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)

21 komentar

Komentiraj: