Na obilježavanju Dana RS-a ipak postrojeni vojnici OSBIH

Treći pješadijski puk Oružanih snaga Bosne i Hercegovine postrojen je u nedjelju u Banja Luci, gdje su počele aktivnosti obilježavanja “Dana RS-a”, kojega je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim.

Pripadnici ovoga puka, njih 40, kao i Vojni orkestar Oružanih snaga bili su postrojeni ispred mjesta na kojem dužnosnici Republike Srpske polažu vijence palim borcima toga entiteta, javlja Fena.

Vijence polažu predsjedatelj Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ostali dužnosnici Republike Srpske.

Pripadnici Trećega pješadijskoga puka Oružanih snaga BiH povukli su se sa svečanosti nakon što su predali izvješće predsjedatelju Predsjedništva BiH Mladenu Ivaniću, koji je položio vijence palim braniteljima RS-a.

Ovaj puk bio je postrojen samo tijekom dolaska Ivanića koji nazoči aktivnostima obilježavanja “Dana RS-a”.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Zar nije 9 sječanj i dan RS-ke sutra. Ivaniću danas je 8 sječanj i danas nije dan RS-ke. Kakve su ovo fore,mogo si ih postrojiti i 7 sječnja na Pravoslavni Božić…Smijurija od države i ovih naših političara u BiH-ni.Drago mi je zbog ovih mladića,srba barem neće bez posla ostati radi Dodika i Ivanića i njihovog srbovanja ali i velikog straha…Ovo će proći a ovi pripadnici MO-ne moraju i dalje živjeti sa svojim obiteljima.Ovako je izgledala hrvatska Samouprava 2001 god.Veliki poklepali pare,dobili kredite nepovratne,auta a bjednici,pripadnici HVO-ne u Kiseljaku,Žepču,Orašju,Busovači ostali bez posla,suspendirani i nitko o njima nije vodio računa.Ovo me posjeća na ta vremena.

Komentiraj: