Na Mladifestu u Međugorju očekuje se više tisuća mladih iz cijelog svijeta

Na Međunarodnom molitvenom susretu – MLADIFEST Koji će se održavati od 31. srpnja do 6. kolovoza u Međugorju očekuje se više tisuća mladih iz cijeloga svijeta, potvrđeno je Feni iz Međugorja-info.

Prema njihovim informacijama očekuje su dolazak mladih iz Italije, Poljske, Češke, Slovačke, Brazila, Ukrajine, Švicarske, Libanona, SAD-a, Hrvatske, Mađarske, Nizozemske, Belgije, Španjolske, Kolumbije, Portugala, Albanije, Irske, Engleske, Kanade, Francuske, Austrije, Njemačke, J. Koreje, Kine, Argentine, Slovenije, Latvije, Litve, Škotske i Rumunjske.

Ovogodišnji susret odražava se pod sloganom „Mir vama!“.

International Youth Festival 2015.Međunarodni festival mladih Međugorje – Mladifest 2015.

Posted by Mladifest – Medjugorje on 29. srpanj 2015

Svečano otvaranje susreta bit će upriličeno u petak, 31. srpnja početkom u 19 sati kada će biti upriličena euharistija i klanjanje pred Presvetim.

Mladifest završava u četvrtak, 6. kolovoza u 5 sati misom na Križevcu.

Muđunarodni susret mladih u Međugorju održava se svake godine od 31. srpnja do 6. kolovoza gdje sudjeluje više od 50.000 mladih i 400 svećenika iz cijelog svijeta. Susret predstavlja duhovni odmor za mlade koji u to vrijeme sudjeluju u molitvi, svjedočanstvima, procesijama, pjesmama, klanjanju, krunicama, misama, koncertima…

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.