Na internetu procurile neslužbene fotografije novog BMW-a

Na internetu su se pojavile neslužbene fotografije osvježenog BMW-a Serije 5, čija se premijera očekuje u travnju, na Sajmu automobila u Šangaju…

U BMW-u su očigledno smatrali da je aktualni model, koji se proizvodi od 2010, i dalje dovoljno atraktivan i konkurentan, tako da su promjene u dizjanu minimalne i jedva uočljive.

Prednji branik automobila blago je redizajniran, uz izmjene na svjetlima za maglu i nešto više kromiranih ukrasnih detalja. Pored toga, restilizirani BMW Serije 5 imat će opcijske adaptivne LED farove. Kupcima će biti na raspolaganju i nove alu felge, dok će se promjene na zadnjem dijelu vozila svesti na redizajn ispušnih cijevi – umesto kružnog profila, one će sada imati trapezoidni oblik.

Uz nekoliko očekivanih izmena u unutrašnjosti vozila, poput unaprijeđenog ConnectedDrive sistema, mehanika automobila i pogonske jedinice bit će preuzete iz aktualne verzije. Pored četvorocilindričnih i šestocilindričnih benzinskih i dizel turbo-motora, na raspolaganju je i najsnažniji TwinPower turbo V8.

Proizvodnja redizajniranog BMW-a Serije 5 počet će u srpnju 2013, a automobil treba očekivati u prodajnim salonima u drugoj polovini godine, prenosi HRT.

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.