Na Ekonomskom fakultetu u Mostaru predstavljen 20. broj časopisa SEF

U srijedu je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru predstavljen je 20. broj časopisa SEF, na kojem je radilo preko 30 studenata.

Dekanica Ekonomskog fakulteta prof. dr. sc. Mila Gadžić pohvalila je rad studenata, njihove aktivnosti, rad Studentskog zbora i uredništva časopisa.

”Časopis SEF danas slavi jedan mali rođendan. Svojom kvalitetom nadmašuje sve ostale časopise koji su do sada izlazili, zato sam jako ponosna takvim rezultatima. Sve njihove aktivnosti dobrim djelom su posljedica ohrabrenja koje imaju u svima nama. Naši studenti su zreli propitivati se s kojim se problemima susreće danas ekonomija, a to možete vidjeti u ovom časopisu”, rekla ja u svom obraćanju nazočnim studentima, profesorima i ostalim gostima dekanica Gadžić.

SEF izlazi trinaest godina, čime zaslužuje titulu najstarijeg časopisa na Sveučilištu u Mostaru. Na ovom broju sudjelovala su i četiri časopisa koja djeluju na Sveučilištu u Mostaru, a to su: Meritum, Placebo, Robot, Nestabilnost.

”Drago mi je što su prvi puta u stvaranju našeg lista uključene i kolege iz dislociranih studija, Viteza i Orašja. Nadam se da će se ova suradnja nastaviti. Želio bih se zahvaliti i svima koji su pomogli na bilo koji način da ovaj časopis izađe. Ovo je najbogatiji časopis koji je u trinaest godina izlaženja prvi put na 108 stranica,” rekao je u svom govoru glavni urednik časopisa SEF Stipan Zovko.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

Komentiraj: