Na današnji dan: Široki Brijeg se dodatno “ušminkao”, u Ljubuškom miniran i opljačkan bankomat

Dogodilo se na današnji dan (20.12).


Središte Širokog Brijega ‘ušminkano’ i pušteno u promet

20. prosinac 2013. – ”Nakon više od godine dana radova na kanalizacijskom sustavu u središtu Širokog Brijega, radovi su se krajem ovog tjedna napokon priveli kraju, a rok je probijen za 5 mjeseci. Posljednjih tjedana sanirale su se vodoopskrbne cijevi na Trgu širokobrijeških žrtava i ispred hotela Park te je promet na toj dionici (od mosta do hotela) bio zatvoren.

Radovi su konačno završili, a građani i građanke Širokog Brijega nakon dugo mjeseci neće morati voziti blatnjavim ulicama i kružiti po okolnim uličicama.

Pročitaj cijelu vijest!


U blizini Ljubuškoga miniran bankomat

20. prosinac 2016. – U mjestu Vitina kod Ljubuškoga rano jutros miniran je bankomat, rečeo je Srni u Policijskoj upravi Ljubuški. Očevid je u tijeku i iz policije nisu mogli dati više informacija.

Prema neslužbenim informacijama, eksplozija se dogodila oko 04.00h sata na bankomatu koji se nalazi u blizini pošte.

Pročitaj cijelu vijest!


Priča o uspjehu blogera iz Širokog Brijega

20. prosinac 2016. – Zanimanje o kojem ćemo danas govoriti je modni bloger. Za portal Jabuka.tv govori Širokobriježanin iz Knešpolja, Josip Grabovac koji se ovim poslom bavi već godinama. Zanimalo nas je kako se našao u tom poslu, kako je biti modni bloger te kakve poslovne prilike mu je njegov blog pružio.

Moj prvi posao je Fashion Blogger točnije Modni bloger. Nakon moje velike strasti kao barmen i kasnije bar manager za vrhunske hotele u Hrvatskoj, dobio sam poziv od jednog talijanskog dizajnera kojeg sam upoznao na našim otocima gdje je gostovao, da budem zaštitno lice za njegove majice i glavni zastupnik za njihovu prodaju u Hrvatskoj”, navodi bloger Josip Grabovac za portal Jabuka.tv.

Nakon uspješno odrađene kampanje u Italiji, reakcije su bile odlične i počeli su mi se javljati drugi brendovi putem Instagrama (napominjem da moj Instagram u to vrijeme nije bio profesionalan). Iako je moja velika želja uvijek bila biti u nekom svijetu mode u Hrvatskoj ili BiH to se nije moglo dogoditi. San mi se ostvario vani, točnije u Faenzi, malom povijesnom gradiću 20 kilometara od Bologne gdje živim i radim već tri godine kao profesionalni bloger i model za Model Management agenciju.

Pročitaj cijelu vijest!


(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.