Na današnji dan: SIPA uhitila vlasnike duhanskih mafija; U Međugorju podijeljeno 1,5 milijuna pričesti

Dogodilo se na današnji dan (07.10).


SIPA uhitila vlasnike i direktore poznatih tvrtki: Poznata imena duhanske mafije u BiH

7. listopada 2016. – U okviru akcije “List 2” palo je najmanje 21, a “Box” je “pomeo” 15 osoba, s tim što je ukupno oduzeto deset tona rezanog i duhana u listu, kao i sedam strojeva za njegovo rezanje.

“Nezavisne” doznaju da u najbitnije karike u cijelom lancu, između ostalih, spadaju Tomislav Benković, direktor firme “Bosanac” iz Orašja, Branimir Andrić, suvlasnik poduzeća “Duvan” Bijeljina, te Armin Omeragić, direktor tvrtke “Duhan” Gradačac.

Pročitaj cijelu vijest!


Rekordno Međugorje: Podijeljeno 1,5 milijuna pričesti

7. listopada 2015. – Za 2015. godinu zabilježeni su rekordni podaci kada je u pitanju dolazak hodočasnika u Međugorje.

Prema podacima koje objavljuje župni ured u Međugorju, ove godine je podijeljeno 1,5 milijuna svetih pričesti, što je znatno više nego prošle godine. Ovo je već godinama najveći pokazatelj koliko je hodočasnika u Međugorju i kakvo je stvarno stanje po tom pitanju.

Pročitaj cijelu vijest!


U Sarajevu teško ozlijeđen navijač Hajduka!

7. listopada 2011. – Proslava 90. rođendana Željezničara pretvorila se u krvavi obračun na ulicama Sarajeva. Oko sat vremena uoči prijateljske utakmice Želje i Hajduka, Torcida je provalila na južnu tribinu stadiona na Grbavici te počela uništavati pripremljenu koreografiju domaćih navijača.

Uslijedio je kaos… Jedanaest je osoba ozlijeđeno, a najteže jedan policajac i jedan navijač Hajduka koji je u teškom stanju.

Pročitaj cijelu vijest!


(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.