Musk i Grimes u tajnosti dobili kćer, otkriveno i njeno neobično ime

Američka pjevačica Grimes i njezin dečko, milijarder i inovator Elon Musk potajno su, u prosincu, dočekali drugo dijete koje su dobili uzpomoć surogat majke, otkrila je pjevačica u novom intervjuu.

Par već ima sina kojeg su nazvali X Æ A-12, a glazbenica je otkrila da su svojoj novorođenoj kćerkici dali ime Exa Dark Sideræl, ali je zovu Y.

Samo godinu dana nakon što im se rodio sin, prekinuli su ljubavnu vezu koja je trajala tri godine. Naime, Grimes i dalje ostaje nejasna kada je riječ o njihovu romantičnom statusu.

Nema prave riječi za to, kaže ona. Vjerojatno bih ga nazvala svojim dečkom, ali vrlo smo fluidni. Živimo u odvojenim kućama. Najbolji smo prijatelji. Viđamo se stalno… Mi jednostavno imamo nešto i ne očekujem da drugi ljudi to razumiju.

Tijekom intervjua, Grimes je oklijevala razgovarati o proširenju svoje obitelji, govoreći: Ne mogu govoriti o tim stvarima. Što god da se događa u vezi obiteljskih stvari, smatram da se djecu treba kloniti od toga.

Podsjetimo, Grimes su s Elonom Muskom počeli povezivati u svibnju 2018. godine, nakon što su se upoznali preko Twittera i razmijenili nekoliko šala. U javnosti su se prvi put pojavili iste godine na Met Gali, a posljednji su put zajedno u javnosti viđeni na božićnoj zabavi Kardashiana.

(www.jabuka.tv | Foto: Jason Kempin/ Getty Images)

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.