MUP ZHŽ: Potpisani ugovori sa 30 kandidata

U Gradskoj vijećnici u Ljubuškom danas je Uprava policije MUP ZHŽ-a upriličila potpisivanje ugovora sa kandidatima koji su odabrani putem natječaja po javnom oglasu za pohađanje temeljne policijske obuke u činu “policajac” i “mlađi inspektor”.

Prije samog čina potpisivanja ugovora, buduće policajce i mlađe inspektore je pozdravio i kratki govor održao komesar MUP-a ŽZH-a Milan Galić.

On je rekao kako na školovanje u Policijsku akademiju u Sarajevo upućuju 25 kadeta za čin “policajac” i 5 kadeta za čin “mlađi inspektor”.

“Za naše Ministarstvo, odnosno za Upravu policije, ovo znači puno, jer je u tijeku veliki odliv kadrova koji odlaze u mirovinu. Dosta kadrova koji su danas u policiji su tu preko 20, 25 godina i njihov radni vijek lagano istječe, odlaze u mirovinu, stoga naš MUP kontinuirano obnavlja policijske kadrove i redovito upućuje kadete na školovanje”, rekao je Galić za Radio Ljubuški.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • Ajde cure i momci i dobro učite,nije lako biti policajac posebno danas.Danas vas se lako i brzo odreknu i ostave na cjedilu.

  • Teško je razgovarati sa “prijateljima” koji se slomiše u uvjeravanju što su sve morali poduzeti kako bi svojoj djeci osigurali ove ugovore. Slušam i pravim se zainteresiran, a onako u sebi razmišljam da li su ovi ljudi stvarno “normalni” i vjeruju u ovo što govore ili su pokvareni demagozi ili sam ja totalna “luda”? Ulaziti sa njima u beskorisnu raspravu i stvarati od njih sebi neprijatelje, ako im se pokuša objasniti da to što su učinili nije ništa drugo već korupcija koja je kažnjiva i po Božijem zakonu i po svjetovnom zakonu i običaju. “Časni” podobnjaci osiguraše svojoj djeci mjesta u državnoj službi, a naša neka idu po raznim svjetskim destinacijama u potrazi za bilo kakvim poslom i to nam je naša borba dala da imamo druga Gagu za prvaka. J’bga, š’taš? Viva Deutschland&etc!

  • Točno tako.
    Pročitajte imena primljenih.Sve predsjednija mjesnih zajednica, nećaci, i djeca uposlenika općine i županije.

  • Samo me interesira koliko ta škola traje i kolko će biti osposobljeni za posao koji će raditi. Ali naravno, biti će pismeni i stručni onoliko koliko odgovara onim kriminalnim strukturama koje ih šalju na to nazovi-školovanje.

  • Samo me interesira koliko ta škola traje i kolko će biti osposobljeni za posao koji će raditi. Ali naravno, biti će pismeni i stručni onoliko koliko odgovara onim kriminalnim strukturama koje ih šalju na to nazovi-školovanje. I zar ste toliko blesavi da tako nešto nazivate AKADEMIJOM?????

Komentiraj: