MUP TŽ pohvalio rad službenika PU Široki Brijeg

23. svibnja službenici Uprave policije, ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije, radeći na identifikaciji i pronalasku počinitelja krivičnih djela iz oblasti organiziranog kriminala, na osnovu prikupljenih operativnih saznanja, zatražili su pomoć ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke s ciljem lišavanja slobode organizatora navedenih kriminalnih radnji.

S tim u vezi, ministar unutarnjih poslova Tuzlanske županije i v.d. policijskog komesara izrazili su zahvalnost službenicima PU Široki Brijeg za iskazano nesebično i profesionalno zalaganje u obavljanju policijskih poslova i zadataka, što je imalo značajan utjecaj za uspješno izvođenje akcije od strane MUP-a TŽ u borbi protiv organiziranog kriminala.

Također izražena je zahvalnost Operativnom centru Granične policije BiH na pruženoj pomoći, iz njihove nadležnosti, prilikom realizacije navedenih aktivnosti službenika policije MUP-a TŽ, a priopćenje su potpisali v.d. policijskog komesara, glavni inspektor Fadil Šljivić i ministar Bego Gutić.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.