MUP HNŽ-a: Za vikend nekoliko krađa u Međugorju

Otuđenje dvaju automobila, laptopa, veće količine nakita, TV prijamnika i još nekolicine predmeta, epilog je nekoliko krađa koje su se protekloga vikenda dogodile na području Međugorja, odnosno Bijakovića. Naime, iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije uputili su priopćenje o više krađa na području spomenutih mjesta.

“Policijskoj postaji Čitluk u petak je S. J. iz Bijakovića prijavio da mu je ispred kuće otuđeno vozilo marke Mercedes A 180, bijele boje. Prema izjavi prijavitelja, izvršena je provala u kuću u Bijakovićima iz koje je otuđen ključ vozila. Poduzete su sve potrebne mjere, priopćeno je iz županijskoga Ministarstva unutarnjih poslova.

Nadalje, Z. B. iz Međugorja prijavila je u nedjelju u Policijsku postaju Čitluk da joj je izvršena provala u kuću te da su nepoznati počinitelji otuđili laptop marke HP, ručni sat, više komada zlatnoga nakita te određenu količinu novca.

Iz MUP-a HNŽ-a navode kako je izvršen očevid te da su poduzete potrebne mjere. Krađu je prijavio i I. Č. iz Ljubuškoga.

Naime, on je u petak u Policijsku postaju Čitluk prijavio da je nepoznati počinitelj, u nepoznatom vremenskom razdoblju, izvršio provalu u prostorije udruge “Opus Mariae” u Bijakovićima. Iz prostorija su otuđeni TV prijamnik, satelitski prijamnik i mikrovalna pećnica, dok je iz dvorišta otuđeno vozilo marke Land Rover Defender, bijele boje, vlasnika navedene udruge. Izvršen je očevid i poduzete su sve potrebne mjere, stoji u priopćenju MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.