Muke Robbieja Williamsa s Jimmy Pageom

Britanski pop pjevač Robbie Williams još se nije preselio u svoju novu vilu u Londonu, unatoč tome što je dobio spor protiv svog prvog susjeda Jimmyja Pagea, čuvenog gitarista benda Led Zeppelin, prenosi magazin NME.

Willams je vilu u zapadnom Londonu kupio 2013. od kada traje njegov spor s Pageom, zbog planova da renovira svoj novi dom.

Općinske vlasti ljetos su Williamsu odobrile rekonstrukciju i izdale su mu sve neophodne dozvole. Ipak, usljed kašnjenja s radovima, nekadašnji pjevač grupe Take That i njegova obitelj još ne mogu useliti u novu kuću.

“To je sjajna priča za vas, ljudi, a i za mene, tako da svi dobivaju. Osim moje obbitelji koja bi voljela može vratiti vrijeme godinu dana unatrag, ali ne može. Ne znam ima li u ovom slučaju uopće pobjednika. Znam da je ovo sjajna priča i zaista sam sretan zbog toga. Sretan sam što je to Jimmy Page, a ne Jimmy računovođa. To je zapravo Jimmy Page iz Led Zeppelina, i to je divna priča da je imate u svom džepu. Znate, o susjedu koji vam ne želi pomoći”, ironično je Williams rekao novinarima.

Jimmy Page živi u staroj zgradi kojoj je već jednom prijetilo rušenje, i izrazio je stah da bi radovi na WIlliamsovoj vili mogli ugroziti njegov dom. Od kada su izdane dozvole za radove, odnosi novih susjeda, prema riječima Williamsa, ostali su hladni.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.