Bruce Springsteen objavio autobiografiju

Legendarni rock pjevač Bruce Springsteen objavio je svoju autobiografiju pod imenom “Born to Run”.

Autobiografija nosi ime po njegovom trećem studijskom albumu, objavljenom 1975. godine, koji je otvorio put njegovoj svjetskoj karijeri. Knjiga koju je o svom životu napisao Springsteen u prodaji je od 27. listopada.

Tijekom posljednjih sedam godina glazbena legenda se privatno posvetila u potpunosti pisanju priče svog života, a kako navode svjetski mediji, na papir je prenio istu iskrenost, humor i originalnost koje se mogu osjetiti u njegovim pjesmama.

U autobiografiji je opisano njegovo odrastanje kao katolika u Freeholdu, u državi New Jersey, u prostoru između poezije, opasnosti i tame koje su poticale njegovu maštu. On živo opisuje kako se i koliko nemilosrdno borio da postane glazbenik, svoje rane dane karijere – kada je bio kralj klupskih bendova, i nastanak i uspon “E Street Band-a”.
Kako prenose svjetski mediji, ova knjiga je više od memoara legendarne glazbene zvijezde. To je knjiga za radnike i sanjare, roditelje i djecu, ljubavnike i samce, umjetnike i čudake…
Autobiografija je napisana gotovo liričnim stilom ovog jedinstvenog tekstopisca, a na stranicama se vidi i to da je Springsteen duboko analizirao svoja iskustva.

Šezdesetsedmogodišnji Brus Springstin i njegov “E Street Band” i poslije toliko godina karijere, ne samo da su neumorni, već i dalje oduševljavaju fanove vojim nastupima, na kojima, čini se, daju i više od sebe.

Nedavno su, na primjer, oborili svoj rekord po dužini nastupa u SAD-u, nakon što su u Philadelphiji svirali koncert koji je trajao četiri sata i četiri minute.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.