Mostovci: Izbor između Plenkovića i Bernardića je kao izbor između kuge i kolere

Iz Mosta nezavisnih lista naveli su u ponedjeljak kako “neće dopustiti” da se predstojeći parlamentarni izbori u Hrvatskoj svedu na izbor između predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i SDP-a Davora Bernardića i pozvali svoje protukandidate na sučeljavanja.

Mi kao stranka koja po najnovijim anketama prelazi izborni prag, odlučili smo istupiti i pozvati svoje protukandidate na sučeljavanje. Budući da je nama od osobite važnosti veza između saborskih zastupnika i njihovog biračkog tijela, smatramo da se ta sučeljavanja trebaju održati i po izbornim jedinicama, izjavila je Marija Selak Raspudić.

Pozvala je Andreja Plenkovića, Davora Bernardića i Zlatka Hasanbegovića da se s njom sučele oko stavova, mišljenja i programa, na televiziji ili u bilo kojem drugom medijskom obliku.

Selak Raspudić kaže kako Most neće dopustiti aktualnom hrvatskom premijeru Plenkoviću da “cijeli izbor u Hrvatskoj svede na – ili on, ili Bernardić”.

I Nino Raspudić naglasio je kako smatra da je sučeljavanje važan demokratski institut.

Sučeljavanja su važna i dobrodošla upravo kako bi građani, dobro informirani, mogli donijeti svoju izbornu odluku. S nelagodom gledam premijera Plenkovića kako na bahat način proziva Bernardića pokušavajući učitati da se izbori svode na izbor njih dvojice, a za mene je to sučeljavanje kuge i kolere, kazao je Raspudić.

Raspudić je pozvao, u II. izbornoj jedinici, protukandidate Gordana Jandrokovića, Rajka Ostojića i Miroslava Škoru da se sučele.

Nikola Grmoja također je pozvao na završno sučeljavanje svih stranačkih čelnika, a izrazio je želju da se sučeljavanje održe po izbornim jedinicama.

Moji protukandidati, stara iskusna lica u VI. Izbornoj jedinici, Davor Božinović, Davorko Vidović, Stjepo Bartulica, ja sam spreman za debatu s njima, nikad nisam bježao od njih i mislim da je sada najbolje vrijeme da održimo jedno civilizirano sučeljavanje gdje ćemo iznijeti svoje programe, ideje i svoja rješenja, zaključio je Grmoja.

(Hina)

17 komentara

  • Eto mu nove zene haha a kurave.. Kakva je irudati vidi joj ušiju pa Nino pobogu bolja ti prva zena.Radi ove ostavio dite eeeevidi nosa ko u gice🐽
   🤣🤣🤣

 • A i Raspudići bi morali znati da nije dovoljno biti samo elokventan.a oni ništa drugo nemaju.za razliku od Plenkovića.Ostali nisu vrijedni spomena.

 • Slusaj ti,nije zlato sve sto sja,bitno je sta izlazi it usta a najbitnija je provedba u djelo.DostA je plenkovicevih laznih obecanja,eto on je krasotan,neki kazu bar je lijep,ahaha,koda je ljepita ovdije uopce bitna Bitno je sta oni ostvaruju,od laznih ibecanja nista.Plenkovic kako stari kazu dobro zbori al brate moj i nino je.pa izvolimo vidjeti rasplet.Plenkovici su zaista dosad mlatili praznu slamu skupa sa covicevim klanom.Vrijeme je da netko drugi preuzme uzde u svoje ruke,nek se nesto drugo dogada ,dosta i njih vise….

  • Nije istina. Plenković je napravio više nego itko u gospodarskom i financijskom smislu za Hrvatsku. A i političkim utjecajem i u aparatu Europske unije. Naravno, ima prostora za više i bolje. Ali treba i vremena, a plus raditi u uvjetima kada ti mediji stalno podapinju nije nimalo lako… Iako cijenim Raspudića i volim Škoru i još mnoge druge koji su trenutno u drugim političkim opcijama na desnoj strani, ipak mislim da podršku treba dati Plenkoviću. Mislim da je još uvik sa svim svojim prednostima i manama HDZ pokretačka snaga za dobro Hrvata. Ali ona realna. Sve ovo drugo su maštana i želje, nažalost čini mi se s prvim ciljem – BITI KONTRA HDZ – a ne čisto davanje sebe za dobro drugoga. Žao mi je što na desnom dijelu opet ima previše jačih kandidata. Opet će završiti kao i na predsjedničkim izborima.

   Ekonomski pokazatelji idu u korist Plenkoviću, pod njegovom Vladom prekopano je više Zagreba u ehumiranju masovnih grobnica komunističkog zločina, nego ikad prije, mislim da je jedini koji ima moć u međunarodnoj zajednici koji može i je iskomunicirao hrvatsko pitanje u BiH. Hrvatska nije izolirani otok u svijetu i važnija je umijeće u međunarodnim vodama nego je li nama naš premjer bahat ili ne. Plenković je zasad naš najbolji potencijal za pustiti u međunarodne vode i treba ga se držati… Pa zamislite Petrova, Raspudića ili Škoru u birokraciji, administraciji, ljudstvu koji je trenutno EU… Meni nezamislivo…

 • Mostovci se hvale da im Raspudici dolaze sa inteligencijom ikaraktetom…
  a gdje je karakter zeni koja sebi dopusti biti ljubavnica ozenjenom covjeku koji ima dijete?!?!

  • Zašto HDZ sendvičari imenom i prezimenom u javnosti ne optuže Raspudića da je bio s Marijom Selak prije rastave?

   Zato što je to utuživo i jer bi platili pozamašan iznos na sudu… Ovako im ostaje da anonimno preko portala blate ljude.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.